Midweek Zeilen

5-daags Zeil-arrangement in Grou, Friesland

Midweek Zeilen
Midweek Zeilen
5-daags Zeil-arrangement in Grou, Friesland
Een gezellige vaarvakantie én leren zeilen met hele gezin!
Locatie
Grou
hoofddoelgroeplandaccommodatievervoerorganisatiesoortsoortsoortsoort
31 jul
privekamer
Groen = Beschikbaar Geel = Bijna vol Rood = Vol Blauw = Op aanvraag Lees dit!

Algemeen

Een gezellige vaarvakantie én leren zeilen met hele gezin! Dit is een fantastisch zeilarrangement dat iedere niet of weinig geoefende zeiler de mogelijkheid geeft zich uit te leven op het water. Het samen zeilen met andere gezinnen zorgt voor extra gezelligheid voor u en voor uw kinderen.
Nog nooit gezeild? Dan is dit het arrangement om te boeken. Een grote groep enthousiaste en ervaren schippers willen deze geweldige sport aan u leren. Hier kunt u de grondbeginselen van het zeilen proberen onder de knie te krijgen.
De prachtige zeilomgeving op de Friese Meren biedt iedere dag mogelijkheden. Tussen de middag kunt u even bijkomen van de inspanningen in de ochtend. Een gezellig restaurant in de omgeving of een gezellige picknick onderweg? Aanlegplaatsen genoeg om een fijne stek uit te zoeken en lekker te genieten.

Waterhostel Friesland

Waterhostel Friesland in Grou is de locatie voor een sportief OAfeest. Het ligt in het centrum van het plaatsje en direct aan het water. Zelf zeggen ze: "Watersporthostel Oer ‘t Hout is een veelzijdige accommodatie gelegen in het pittoreske watersportdorp Grou midden in het waterrijke Friesland. Bij én met ons kunt u kennismaken met de watersport in vrijwel alle mogelijke variaties. Talloze meren zijn aan elkaar verbonden door kleine slootjes en vaarten, hierdoor kunnen fantastische tochten worden gemaakt langs de mooiste plekjes van Friesland."
Je krijgt een privékamer met douche en toilet voor je gezin. Je slaapt in stapelbedden.

Speelkamer voor de kids En een bar voor de ouders

Deze korte zeilvakantie is geschikt voor ouders met kinderen vanaf een jaar of 8.

Tijdens deze midweek ga je drie dagen zeilen. Onder begeleiding van de instructeurs van zeilschool Oer't Hout. De indeling in de boeten wordt ter plaatse geregeld. Misschien ouders bij de kinderen, misschien kinderen bij elkaar... het hangt af van de leeftijden, dus we kijken ter plaatse wat het beste idee is. Ouders hebben de keus of ze wel of niet willen zeilen. Je wordt aangeraden om het wèl te doen, omdat het stukken gezelliger is, maar als je dat echt geen goed idee vindt, dan kun je je zeker vermaken in het stadje, of op de fiets tijdens de legendarische Pontjesroute. jpg

Data en prijzen

Uw verblijf bij Watersporthostel Oer ’t Hout is volledig verzorgd, uiteraard inclusief een zeilboot (Valk) met schipper.

Data: maandag 31 juli tot vrijdag 4 augustus

Prijzen:

• Volwassene: 259,-

• Puber (13-16): 219,-

• Kind (t/m 12): 189,-

• Korting voor volwassene die niet gaat zeilen: 35,-


Inclusief:

• 4 overnachtingen in een comfortabele familiekamer
• 4 x ontbijtbuffet
• 3 x lunchpakket
• 3 x dinerbuffet
• 3 dagen zeilen in Valk, incl. buitenboordmotor en zwemvesten
• Begeleiding van ervaren schippers

Exclusief:

• vervoer
• verzekeringen

Boekingskosten: 15 euro.

Omgeving

Even een dag geen zin om te zeilen? Geen probleem! Het hostel ligt middenin gezellige watersportdorp Grou, met zijn vele winkels en grote diversiteit aan restaurantjes. Ook de Friese grote plaatsen; Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten zijn binnen 15 minuten bereikbaar.
Sneek
Leeuwarden

31 jul
privekamer
Groen = Beschikbaar Geel = Bijna vol Rood = Vol Blauw = Op aanvraag Lees dit!