afbeeldingen

Onderwerp van Champagne

Terug naar de lijst
  1. Champagne
    Doe Maar Een Biertje

Toon alleen de berichten van Champagne
    Als ik probeer om een afbeelding te plaatsen bij een draadje krijg ik deze melding;

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Invalid image: /data/www/plaatjes/data/28/28498//ekdom2.jpg (image/x-ms-bmp)' in /data/www/oa3/includes/SimpleImage.php:1088 Stack trace: #0 /data/www/oa3/includes/SimpleImage.php(516): imageprocessSimpleImage->get_meta_data() #1 /data/www/oa3/includes/SimpleImage.php(47): imageprocessSimpleImage->load('/data/www/plaat...') #2 /data/www/oa3/init/functions.php(11417): imageprocessSimpleImage->__construct('/data/www/plaat...') #3 /data/www/oa3/upload/index.php(103): get_bestanden() #4 {main} thrown in /data/www/oa3/includes/SimpleImage.php on line 1088

Iemand enig idee hoe of wat er fout is gegaan
  2. Champagne
    Doe Maar Een Biertje

Toon alleen de berichten van Champagne

quote:
    Dit schreef Champagne
    Als ik probeer om een afbeelding te plaatsen bij een draadje krijg ik deze melding;

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Invalid image: /data/www/plaatjes/data/28/28498//ekdom2.jpg (image/x-ms-bmp)' in /data/www/oa3/includes/SimpleImage.php:1088 Stack trace: #0 /data/www/oa3/includes/SimpleImage.php(516): imageprocessSimpleImage->get_meta_data() #1 /data/www/oa3/includes/SimpleImage.php(47): imageprocessSimpleImage->load('/data/www/plaat...') #2 /data/www/oa3/init/functions.php(11417): imageprocessSimpleImage->__construct('/data/www/plaat...') #3 /data/www/oa3/upload/index.php(103): get_bestanden() #4 {main} thrown in /data/www/oa3/includes/SimpleImage.php on line 1088

Iemand enig idee hoe of wat er fout is gegaan

Bart,
    jij moet iets achter de schermen doen werd mij verteldSmile

Grtz.
    Piet
  3. Pascal
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Pascal
    Zet de link eens naar het plaatje....
  4. Inkognito
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Inkognito
    waar zijn de foto's eigenlijk verstopt?
  5. MonQ
    Ik overleef

Toon alleen de berichten van MonQ
    quote:
    Dit schreef Inkognito
    waar zijn de foto's eigenlijk verstopt?

Goede vraag Kimpe
  6. Inkognito
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Inkognito
    quote:
    Dit schreef Monkie

Goede vraag Kimpe

Dankje Monique!
  7. MonQ
    Ik overleef

Toon alleen de berichten van MonQ
    quote:
    Dit schreef Inkognito

Dankje Monique!

Smile ook voor dat Rode Loeder van je....heb weer genoten van jullie gisteren.
    En ook gelachen om die slimme zoon :)
  8. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM
    quote:
    Dit schreef Inkognito
    waar zijn de foto's eigenlijk verstopt?

MijnOA > bestanden. Graag gedaan.

Champagne: was het een internetplaatje wat je in je bericht wilde kopieren, of was het een plaatje die je in je eigen bestanden hebt staan hier op OA?
  9. Inkognito
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Inkognito
    quote:
    Dit schreef ArnoM

MijnOA > bestanden. Graag gedaan.

Champagne: was het een internetplaatje wat je in je bericht wilde kopieren, of was het een plaatje die je in je eigen bestanden hebt staan hier op OA?

Arno, Bedankt... echter..

ik bedoel de foto's die we vroeger op de site konden zien en plaatsen na een uitje. Smile
  10. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM
    quote:
    Dit schreef Inkognito

Arno, Bedankt... echter..

ik bedoel de foto's die we vroeger op de site konden zien en plaatsen na een uitje. Smile

Aha. Dat gedeelte bestaat (tijdelijk?) niet meer.
  11. Champagne
    Doe Maar Een Biertje

Toon alleen de berichten van Champagne

quote:
    Dit schreef ArnoM

MijnOA > bestanden. Graag gedaan.

Champagne: was het een internetplaatje wat je in je bericht wilde kopieren, of was het een plaatje die je in je eigen bestanden hebt staan hier op OA?

Hoi Arno,
    In beide gevallen krijg ik dezelfde melding.
    Ik had het Leonard gevraagd op de OA dag en die zei dat Bart dat kon oplossen.

Dus gooi het ik het draadje maar weer naar boven, in de hoop dat er niet meer gevraagd wordt naar de OA-dag foto'sSmile
  12. Mikky
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Mikky
    Maar waar zijn de OA dag foto's??