Foto uploaden/bestand laden vanaf iPad of iPhone

Onderwerp van Anthea

Terug naar de lijst
  1. Anthea
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Anthea
    Sinds een tijdje kan ik niet goed meer een bestand laden bij een reactie.
    Ik wil bv een foto uploaden, zie screenshot.
    Maar de bestanden blijven steken op nr 99. Nu heb ik er al heel veel dezelfde nr 99 en als ik die nr 99 dan aanklik dan is het wel de laatste foto die ik heb upgeload, maar dan met een andere miniatuur erbij. Je kunt dus vantevoren niet meer zien welke dat je uitkiest. Ook kun je er niet meer meer dan een tegelijk uploaden. Want dan heb je bv 6 nummers 99.

Nou ja, het werkt dus gewoon niet meer goed met de iPad en de iPhone. En dat is zo jammer want ik zit meestal op de iPad.

Zal nog meer screenshots maken maar bij dit bericht zit er alvast een.

O wacht, ik kom er net achter dat ie het niet met het screenshot doet, dat is .png format. En wel met de foto's, die zijn .jpeg.
    Plaatje
  2. Anthea
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Anthea

En deze.
    Plaatje
  3. Anthea
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Anthea

En bestanden en geschiedenis wissel helpt niet trouwens.
  4. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Wil je er nog eens eentje laden. Denk dat hij nu wel doortelt.
  5. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Slechte nieuws is, dat de foto's die allemaal 99 als naam hadden niet terug te halen zijn.

Ik ben bang dat je die moet verwijderen en daarna opnieuw moet laden... Als dat kan.
  6. Anthea
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Anthea

Even testen hoor. Ja, hij doet het!
    Meteen drie geprobeerd om te testen.
    Zo dat is fijn.

Kan ik die verwijderen? Nou ja dat zoek ik dan wel uit.
    Plaatje
    Plaatje
    Plaatje
  7. Bericht van Anthea is op 15-09-2016 om 15:03:27 uur verwijderd door Anthea.

Reden: Een keer is genoeg

8. bart

Toon alleen de berichten van bart
    Steeds op het rode kruisje bovenaan drukken...

>>LINK<<
  9. Anthea
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Anthea

Dank je wel. Daar ga ik maar eens mee aan de slag. :)