Omdat de gangbare lees kant en klare sauzen van de toko niet op prijs gesteld werden door mijn jongste maakte ik altijd een sausje van ketchup, azijn, suiker, gembersiroop, beetje sambal en wat water. Zoetzuur en niet zo pittig ;-)
Overigens kun je die ingredi?nten ook verwarmen en binden met wat ma?zena, afgekoeld loempiasaus, warm saus voor de foe yong hai.
quote:Dit schreef Inge71 Je bedoelt een zoetzure saus?
Omdat de gangbare lees kant en klare sauzen van de toko niet op prijs gesteld werden door mijn jongste maakte ik altijd een sausje van ketchup, azijn, suiker, gembersiroop, beetje sambal en wat water. Zoetzuur en niet zo pittig ;-)
Overigens kun je die ingredi?nten ook verwarmen en binden met wat ma?zena, afgekoeld loempiasaus, warm saus voor de foe yong hai.
Dankje ik ga gelijk de keuken in heb geen gembersiroop maar wel djah?
Gelukt staat al af te koelen en heb rietsuiker gebruikt