Ingredi?nten (1 persoon)
50 gram boekweitmeel
100 ml water
Snufje zout
Topping
350 gram Chinese wok groentes
1/2 avocado
1 eetlepel kerrie kruiden
Zout, peper en knoflook kruiden
Optioneel: Verse koriander en 1 eetlepel kwark
Meng alle ingredi?nten in een grote mengkom, dit kun je gewoon met een garde doen.
Zet de koekenpan op het vuur en doe hier een klein beetje olijfolie in. Ik gebruik alleen olijfolie voor de eerste wrap en de andere wraps bak ik in een droge koekenpan. De eerste wrap zal ook wat moeilijk gaan, maar geloof me het wordt makkelijker haha!
Giet een beetje beslag in de koekenpan, draai en schud de bodem, zodat het beslag zich verspreidt. Het is belangrijk dat je de wrap de tijd geeft om gaar te worden. Bak de wraps op een laag vuurtje. Wees voorzichtig met het omdraaien.
Bak de wraps totdat ze er een beetje taai uit zien. Laat ze even afkoelen en na 30 minuten zijn ze klaar om te vullen met wat je lekker vindt.
Bak de Chinese wok groentes ondertussen in een pan gaar met de kruiden.