Carpaccio wraps

Carpaccio wraps 

Onderwerp van leeuwin70

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. leeuwin70
    Dans maar mee met de wind

    Toon alleen de berichten van leeuwin70
    Ingredi?nten carpaccio wraps

    voor 14-16 stuks
    * 2 middelgrote wraps
    * groene pesto
    * ongeveer 100 gram carpaccio (ossenhaas), ik gebruikte 5 plakjes per wrap
    * pijnboompitjes
    * snippers Parmezaanse kaas
    * rucola

    Zo maak je ze
    Smeer een dun laagje pesto op de wraps en beleg deze met de plakjes carpaccio. Strooi hier de pijnboompitjes overheen, net als de Parmezaanse kaas en rucola.
    Rol de wraps strak op en verpak ze in huishoud- of aluminium folie. Leg ze minstens een half uur in de koelkast. Een dag van tevoren zou ook al kunnen als je ze wilt voorbereiden.
    Haal de wraps uit het folie en prik er om de 2 centimeter een prikker in. Snij met een scherp mes de wrap in plakjes.
    Bewaar de carpaccio wraps in de koelkast tot je ze serveert.
    Plaatje
  2. MaNu
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van MaNu
    Deze ga ik vandaag maken👍
  3. elly69
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van elly69
    Ziet er heerlijk uit, waar haal jij lekkere carpaccio Ester?
  4. MaNu
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van MaNu
    Het kan ook met heel dun gesneden lende of zelfs met rosbief (scheelt ook geld).
  5. leeuwin70
    Dans maar mee met de wind

    Toon alleen de berichten van leeuwin70

    Ik heb deze zelf nog niet gemaakt,,
    Maar we hebben hier een goede slager,,,Smile

    Ik maakte de wrap vaak met roomkaas en daar zalm over,,,
    Ook erg lekker,,,

    Maar ben nog aan het brainstormen...want zaterdag heb ik hier weer een kook/film avond,,
    Dus wie weet,,Smile
  6. miranda1968
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van miranda1968
    ziet er heerlijk uit. Ga het van het weekend uit proberenSmile
Terug naar de lijst