Hoe maken jullie je macaroni/spaghetti saus

Hoe maken jullie je macaroni/spaghetti saus 

Onderwerp van -caty2

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Rose_s
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Rose_s
    In mijn basissaus doe geen gehakt of kipfilet, ik maak ook meestal een grote pan saus. Ik gebruik om te kruiden de kruiden van Jonni Boer, die zijn zonder toevoegingen, bv za atar past er goed bij.
    Uitje en knoflook klein snijden en samen fruiten, dan blikje tomatenpuree erbij en zachtjes mee laten bakken, zp ontzuur je het. Dan groente zoals paprika, veel tomaat( lekker roma), courgette en winterpeen( geeft mooie kleur en wat zoete smaak). Dan of pak gezeefde tomaat of bv witte wijn of groente bouillon toevoegen en een eetlepel kruiden( of meer als je meer saus maakt). Als de groente zacht is staafmixer er door en je hebt een heerlijke basissaus.
  2. Malero
    Mevrouw Boog.

    Toon alleen de berichten van Malero
    Tomaten is de basis. Op de markt in de namiddag haal ik een kilootje of twee. Ze zijn echt niet meer mooi maar kosten dan ook meestal maar een eurootje.
    wassen, kroontje eruit in stukken snijden en pruttelen maar. Restjes die ik erin. Restje wortel, restje boontjes,
    Dan kruiden met knoflook, zout en peper en italiaanse kruidenmix.
    De boel de boel zeven en invriezen maar.
Terug naar de lijst