"zon"gedroogde tomaatjes uit de oven

"zon"gedroogde tomaatjes uit de oven 

Onderwerp van Dee53

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Marnel
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Marnel
    Ja, dat is natuurlijk wel zo. Zelfgemaakt is altijd het beste Smile
  2. Dee53
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dee53

    quote:
    Dit schreef Marnel

    Ik kan dat ook nergens anders vinden dan in de Aldiiiii ipv de Ahaaa

    De gedroogde tomaatjes van de Aldi zijn ook beter dan elders

    Om nog maar niet te spreken over de geitenkaas van de Aldi

    Maar betaal je gerust blauw bij de AH. Ik kom er nooit meer en haal ook veel van de markt.


    je geeft geen antwoord, wat is eekhoorntjespasta?, bij mij geen Aldi in de buurt, maar als t iets bijzonders is rij ik er wel voor om
  3. Sil
    retro

    Toon alleen de berichten van Sil
    Pof ook eens wat knoflook mee als je de oven toch zolang en op een lage temperatuur aan hebt staan.
  4. Marnel
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Marnel
    quote:
    Dit schreef Dee53


    je geeft geen antwoord, wat is eekhoorntjespasta?, bij mij geen Aldi in de buurt, maar als t iets bijzonders is rij ik er wel voor om

    Weet ik veel ... Ik mag hopen dat er geen 1 eekhoorntje in verwerkt is

    Oeps, het is in opspraak nu ik het even Google. Ze hebben er zelfs de Windeierenprijs mee gewonnen omdat er wel heel weinig truffels inzitten :haha:

    Geen kooktips van mij aannemen, Dee! En er zeker geen stukje voor gaan omrijden Smile

    >>LINK<<
  5. Dee53
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dee53

    quote:
    Dit schreef Marnel

    Weet ik veel ... Ik mag hopen dat er geen 1 eekhoorntje in verwerkt is

    Oeps, het is in opspraak nu ik het even Google. Ze hebben er zelfs de Windeierenprijs mee gewonnen omdat er wel heel weinig truffels inzitten :haha:

    Geen kooktips van mij aannemen, Dee! En er zeker geen stukje voor gaan omrijden Smile

    >>LINK<<


    Smile

    Bij La Dauphine (t/o Amstelstation) hebben ze lekkere deegkussentjes met truffel
  6. leeuwin70
    Dans maar mee met de wind

    Toon alleen de berichten van leeuwin70
    Mmm ziet er lekker uit,,, Smile
  7. Inge65
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Inge65
    quote:
    Dit schreef Dee53


    Smile

    Bij La Dauphine (t/o Amstelstation) hebben ze lekkere deegkussentjes met truffel

    Smile
  8. Inge65
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Inge65
    quote:
    Dit schreef Marnel

    Weet ik veel ... Ik mag hopen dat er geen 1 eekhoorntje in verwerkt is

    Oeps, het is in opspraak nu ik het even Google. Ze hebben er zelfs de Windeierenprijs mee gewonnen omdat er wel heel weinig truffels inzitten :haha:

    Geen kooktips van mij aannemen, Dee! En er zeker geen stukje voor gaan omrijden Smile

    >>LINK<<

    Wilde ik net naar de Aldi fietsen..
  9. Malero
    Mevrouw Boog.

    Toon alleen de berichten van Malero
    quote:
    Dit schreef Inge65

    Wilde ik net naar de Aldi fietsen..



    Dat kan natuurlijk gewoon altijd..Smile
    Het is lekker weer om een stukje te fietsen.
  10. Inge65
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Inge65
    quote:
    Dit schreef Malero



    Dat kan natuurlijk gewoon altijd..Smile
    Het is lekker weer om een stukje te fietsen.

    Volgend dorp.. Misschien morgen. Smile
  11. Dee53
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dee53

    quote:
    Dit schreef Sil
    Pof ook eens wat knoflook mee als je de oven toch zolang en op een lage temperatuur aan hebt staan.


    ja, hele tenen in de schil, ga ik de volgende keer doen
    of doe jij een heel bolletje?
  12. Dee53
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dee53

    Eerste pot is al leeg, verslavend lekker, jongste dochter snoept er ook steeds van.

    Tweede pot is al weer klaar. Nu met kleine trostomaten, iets groter dan de romaatjes. Duurde nu wel 6 uur in de oven, wat helpt is af en toe prikken om het vocht vrij te maken, en op de hete-luchtstand gaat het echt sneller.
    Je kunt er mee blijven experimenteren, naast de kruiden en iets meer knoflook, nu nog een paar kappertjes en dunne reepjes citroenschil bij het inmaken toegevoegd. Hopelijk kan ik het nu wat langer bewaren, benieuwd hoe het na 2 weken smaakt.

    als de pot leeg is de olijfolie bewaren voor de vinaigrette.Smile

    Bij het surfen kom ik nu steeds op sites die over konfijten gaan (zelfs asperges kun je konfijten!), echt leuk, dus er komt nog wel een vervolg (als de tijd het toelaat)...........
Terug naar de lijst