6 redenen om vaker soep te eten

6 redenen om vaker soep te eten 

Onderwerp van leeuwin70

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Dee53
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dee53
    quote:
    Dit schreef rotonde


    Nee, die blender ik mee. Daarna door de passeerzeef Is voor de smaak van t grillen


    ok, heb je een recept?
  2. AnnePA
    Hoog en Laag blij!

    Toon alleen de berichten van AnnePA
    quote:
    Dit schreef EmC
    Unox heeft ook weer lekkere soep voor mij gemaakt!
    Die gaat er morgen in Smile

    Precies, hier ookSmile
  3. saar-tej
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van saar-tej
    Ben groentesoep aan het maken met idd groentes uit de vriezer ,bleekselderij,wortel,bloemkool,boontjes,erwten en selderij
  4. kaatje
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van kaatje
    Gisteren een heerlijke kruidige kippensoep gemaakt Smile
  5. elly69
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van elly69
    Heerlijk soep, altijd een grote pan in de koelkast, kip of groente.
    Het is snel te maken, kan er megaveel groente in kwijt, het vult lekker, is zo opgewarmd in een klein pannetje, even stokbroodje er bij en bij drukte heb je toch je voedingsstoffen.
    Het is warm, behaaglijk, het huis ruikt er lekker van, het doet me aan vroeger denken, ik vind t ook leuk beetje peterselie knippen, in de kip doe ik koriander op t laatst en lekker gember meekoken.
    Bij ziekte griep en zo niks zo lekker als een lekkere kop soep leegslurpen onder een deken.
    Ik ga altijd voor bot meekoken, groente een schenkel van rund en kip natuurlijk een of meer kippenpoten. Daar zit volgens mij het heilzame in.
    Ik gooi er van alles in, hele uien, wortels, enz enz.

    In de zomer tomaten koken met een paar stronkjes knoflook, dan pureren en in de koelkast, koud opdienen met geroosterd stokbroodje, evt kaas er bij.
    Of een scheutje room.

    Erwtensoep is me nog niet gelukt zelf, of er komt een soort aangebrande klomp uit de pan of het is zo dun als water. Smile
  6. ingrid
    Welkom

    Toon alleen de berichten van ingrid
    Ik heb ook bijna elke dag soep. Van elke groente wel soep gemaakt, behalve sperziebonen soep 😊
  7. Anna
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Anna
    Ik ben gek op zelfgemaakte soep.
    Tegenwoordig trek ik bouillon van runderschenkel
    Daar doe ik wat laurierblad en een paar pimentkorrels bij. En doe daar ook peulvruchten en kiemen bij en het laatste half uur nog n pak verse soepgroente
    Vooral mijn jongste is er dol op
  8. Anna
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Anna
    quote:
    Dit schreef elly69

    Erwtensoep is me nog niet gelukt zelf, of er komt een soort aangebrande klomp uit de pan of het is zo dun als water. Smile


    Heb je t erwtensoeppakket vd ah (supermarkt) weleens geprobeerd volgens mij heb je n goed resultaat als je de beschrijving volgt 😉
  9. elly69
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van elly69
    Ja ik denk dat ik het niet meer in de snelkookpan moet doen, ga wel weer een poging doen, de winter is nog niet voorbij.
    Ik vind de ertensoep uit blik of zak ook erg lekker vaak.
    Dank voor de tip Smile
  10. Geanna
    Binnen

    Toon alleen de berichten van Geanna
    #(snelle) pindasoep Smile
    #(bijna helemaal) verse tomatensoep met mascarpone Smile
    #Oma-Shanaya soepSmile (= groentensoep van m'n kleindochter en ik)

    Ik houd van (maaltijd) soep. Smile
Terug naar de lijst