douchegoot eruit halen ivm verstopping. 

Onderwerp van Ing


Dit onderwerp is gesloten.
door Ing zelf op 9 mei 2014 om 09:21:35

Terug naar de lijst
 1. Douche is bijna verstopt... er zit zo'n luxe goot in maar onderin in die goot zit een afdekplaatje met eromheen een smalle rand waar het water door afloopt. Geen echte ronde afvoer dus, maar een smalle opening rond het diepste afvoerputje.
  Daar past de nieuw aangeschafte trekveer dus niet doorheen Smile

  Iemand bekend met dit soort goten en hoe te handelen om door te prikken? (wil liever trekveer gebruiken dan chemicali?n)

  Hartelijk dank.

  (Soda is al geprobeerd, helaas geen resultaat)
 2. als het een plastic bakje betreft aan de voorkant, dan kan je hem eruit trekken, die zit waarschijnlijk met een rubber ringetje in de afvoer gedrukt.
  filmpje hieronder heeft een onderaansluiting.

  http://www.youtube.com/watch?v=oOSswjUvJXY
 3. Nope, In het midden zit een ronde afvoer met daarin een los buisje geschroefd met schroefdraad, maar als die eruit is heb je gewoon een ronde afvoer met midden onderin een vast plaatje dat aan de randen open is waar het water doorheen moet.

  Smile
 4. Die-vers
  aan de wandel

  Toon alleen de berichten van Die-vers
  Foto


  Of link naar plaatje merk/type
 5. Goedkoop aanbieding spul ws....foto laat alleen afvoergoot zien met in het midden de ronde afvoerbuis. Deze is ca 7 cm diep en daar onderin zit dus een schijf op een paar punten vast aan die pijp....tussen schijf en pijp moet water door. Smalle openingen waar geen veer in past. 6. Zoiets maar dan anders Smile Je moet je dan voorstellen ddat er boven dat verdikte stuk afvoer een schijf zit die op een par plaatsen vast zit, de openingen zitten langs die schijf en dan loopt het water zo het verdikte gedeelte in.


 7. Deze heeft er ook veel van weg...  En dan boven die smalle horizontale afvoer zit die schijf.
 8. HG did the trick.
Terug naar de lijst