De kick en de gevaren van internet-daten 

Onderwerp van Nathalie

Terug naar de lijst
 1. De kick en de gevaren van internet-daten
  Anna van Wittenberghe
  Categorie: Relatie
  ISBN:9789049999483
  Internet-daten is een uitkomst voor mensen die te verlegen zijn om zomaar iemand aan te spreken of voor mensen die zich niet (meer) in het uitgaansleven willen begeven om hun droompartner tegen het lijf te lopen. Steeds meer mensen schrijven zich in op dating-sites en het is volkomen geaccepteerd om op die manier een partner te zoeken en te vinden.
  Anna van Wittenberghe stortte zich in de cyberwereld van het internet daten en ervoer hoe verslavend het is om profielen te lezen en te ontleden, hoe verrassend en soms onthutsend een ontmoeting kan zijn en hoe lachwekkend sommige mannen zijn. Zij schrok van het gebrek aan grenzen en gedragsregels voor internet-daten en van de emotionele en fysieke gevaren die daaraan kleven.

  Om iedereen te waarschuwen voor de valkuilen die daten via het net met zich meebrengt ?n om al haar leuke ervaringen en bruikbare tips met andere internet daters te delen, schreef Van Wittenberghe het boek De kick en de gevaren van internet-daten.
  Een boek dat doorspekt is met haar eigen - vaak hilarische - ervaringen en die van andere vrouwen ?n mannen in binnen- en buitenland.

  ? Een dating-site kiezen
  ? Een profiel opstellen
  ? Foto's op het net ontcijferen
  ? Profielen lezen
  ? Foute mannen ontmaskeren
  ? Een afspraakje maken
  ? Afwijzen en afgewezen worden
  ? Re?le gevaren en emotionele gevaren
Terug naar de lijst