Android app Ouder Alleen?

Onderwerp van ArnoM

Terug naar de lijst
  1. ArnoM

Toon alleen de berichten van ArnoM
    Hallo Bart

Jaren geleden heb je weleens gespeeld met een app. Door een draadje in de computer hoek komen we erachter dat er nog steeds een redelijk recente (2019) OA app is in android.

Is dit een speeltje van jou?
    Plaatje
  2. Raymond
    Gewoon ik...

Toon alleen de berichten van Raymond
    Werkt in ieder geval prima en sneller dan in de browser
  3. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Ja dat is een speeltje van mij. Het is gewoon de site, maar dan ziet het er soms ietsje anders uit.

De introductie wacht (al heel lang) op de Iphone-versie, waar ik een (eigen, niet al te oude) Apple-computer voor nodig heb om hem aan te kunnen zetten. Iets om deze winter eens naar te gaan kijken.
  4. TukkerPeet
    Feel the love!

Toon alleen de berichten van TukkerPeet
    Hey wat leuk!
    Ik heb hem 'meteen' (toen ik het nu net las) geïnstalleerd.....
  5. scar
    Keihardstochtelijk

Toon alleen de berichten van scar
    Het nadeel is tov hoe ik nu wel dat ik met een knop alle verborgen draadje kan openen, of als wat actueel is... omdat ik per keuze een link maak. Dat kan niet in de app.