Chat

Onderwerp van scar

Terug naar de lijst
  1. scar
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van scar
    Bart, hoe kan ik met de ipad het lettertype aanpassen/vergroten in de chat??
  2. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    quote:
    Dit schreef scar
    Bart, hoe kan ik met de ipad het lettertype aanpassen/vergroten in de chat??

Goeie vraag. Het is me eigenlijk niet duidelijk hoe/of het ?berhaupt kan...
  3. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Ho wacht, het kan gewoon door in te zoomen op de pagina. Met control + op een pc. Kan op een iPad vast ook....
  4. scar
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van scar

Nee. Een ipad heeft geen controltoets.

Ik hoef zelf geen groter beeld, mijn lettertjes, dus die ik zelf schrijf, zijn zo klein, ik zou graag grotere willen kunnen selecteren.
  5. blue
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van blue
    Zie hieronder
  6. blue
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van blue
    Ik heb ff mobiel gechat en idd ik zie mobiel geen funktie om letters groter te maken. Deze optie heb je op pc wel. Als ik via de pc chat kan ik tijdens chatren links de lettergrote/ type en kleur aanpassen. Dit kan ook op je mobiel niet!
  7. Rose_s
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Rose_s
    quote:
    Dit schreef blue
    Ik heb ff mobiel gechat en idd ik zie mobiel geen funktie om letters groter te maken. Deze optie heb je op pc wel.

Volgens mij op een tablet wel.
    Op de foon kan ik het ook niet
  8. blue
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van blue
    quote:
    Dit schreef Rose_s

Volgens mij op een tablet wel.
    Op de foon kan ik het ook niet

Maar is echt wel een verbeterpuntje voor Bart, ik moest mn leesbril opzetten om te kunnen lezen ;-) misschien het standaard lettertype wat vergroten.
  9. Rose_s
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Rose_s
    quote:
    Dit schreef blue

Maar is echt wel een verbeterpuntje voor Bart, ik moest mn leesbril opzetten om te kunnen lezen ;-) misschien het standaard lettertype wat vergroten.

Ik heb varifocaal dus nergens last van :p
    Als lettertype te groot is moet je weer heel snel lezen
  10. blue
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van blue
    quote:
    Dit schreef Rose_s

Ik heb varifocaal dus nergens last van :p
    Als lettertype te groot is moet je weer heel snel lezen

Nou Rose, dit lettertype wat de chat als standaard geeft is echt klein. Kom eens kijken zou ik zeggen ;-)
  11. scar
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van scar

quote:
    Dit schreef Rose_s
    Volgens mij op een tablet wel.
    niet op de iPad
  12. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Het slechte nieuws is, dat de chat-bouwer is "gone out of business". Er zal dus geen update meer komen. Tijd voor nieuwe chat-software.

Ik ga even zoeken of ik de fontgrootte handmatig kan aanpassen.