Help, hij wil niet weg.

Onderwerp van cootje

Dit onderwerp is gesloten.
door cootje zelf op 22 december 2021 om 20:52:43

Terug naar de lijst
  1. cootje
    Alsjestilbenthoorjemeer

Toon alleen de berichten van cootje
    Ik heb een foto in mijn bestanden staan die niet weg wil.
    Bij iedere keer dat ik op het kruisje van verwijderen druk komt er een bij.
    En dat is nu net niet de bedoeling.
    Hoe los ik dit op?
  2. Eric1
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Eric1
    Ehhh....ik zou denken aan eerst uitloggen en opnieuw inloggen, en ook mobiel of laptop opnieuw opstarten zodat de boel reset. En als dat niet werkt Bart benaderen.
  3. Mimi
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Mimi
    Phew gelukkig gaat t maar om n foto.....
  4. jellehl
    Geregisseerd...

Toon alleen de berichten van jellehl
    Ah.. een foto waarover de Gemino vloek is uitgesproken.. daar heb je Hermione voor nodig... niet Bart
  5. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM
    quote:
    Dit schreef Eric1
    Ehhh....ik zou denken aan eerst uitloggen en opnieuw inloggen, en ook mobiel of laptop opnieuw opstarten zodat de boel reset. En als dat niet werkt Bart benaderen.

Dat is dus hier gebeurd.

@cootje : wat gebeurd er als je je pagina ververst met F5?
    Doe je het verwijderen van de foto met pc of mobiel? Wat gebeurd er als je op een ander medium verwijderd? Bijv als je op pc probeert, probeer het eens op mobiel en andersom.
  6. Salome
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Salome
    Of je cache leeggooien, je hebt kans dat ie dan allang weg is.
  7. cootje
    Alsjestilbenthoorjemeer

Toon alleen de berichten van cootje

quote:
    Dit schreef ArnoM

Dat is dus hier gebeurd.

@cootje : wat gebeurd er als je je pagina ververst met F5?
    Doe je het verwijderen van de foto met pc of mobiel? Wat gebeurd er als je op een ander medium verwijderd? Bijv als je op pc probeert, probeer het eens op mobiel en andersom.

Tussen tablet en mobiel heb ik het al eens geprobeerd.
    Ga nu dan eerst maar een mijn laptop opstarten.Smile
  8. cootje
    Alsjestilbenthoorjemeer

Toon alleen de berichten van cootje

goed.
    Op mobiel Browsgegevens verwijderd en uitgelogd.
    Tablet ook.
    Op laptop weer bestand verwijdert en browsgegevens verwijderd en uitgelogd.
    Al die extra zijn nu wel weg maar die ene is er nog. En bij verwijderen zegt hij steeds dat hij het bestand niet kan vinden.

Een foto van ferry doedens zak je vertellen.
    die wil ik helemaal niet op mijn pc.
    Hoe kom ik van die knul af.SmileSmileSmileSmileSmile
  9. Eric1
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Eric1
    Maar zit ie op je pc of in 'mijn bestanden' van oa of wellicht beiden? Door dat kruisje in je 1e bericht wekte je de indruk dat het in de oa bestanden zit.
  10. Cees
    Oemoemenoemoe

Toon alleen de berichten van Cees
    Even gegoogled omdat ik niet wist wie Ferry Doedens is , maar ik zie nu dat het onder andere een erotisch model is volgens Wikipedia !

Weet je zeker dat je hem niet meer wilt ? Smile

11. cootje
    Alsjestilbenthoorjemeer

Toon alleen de berichten van cootje

quote:
    Dit schreef Eric1
    Maar zit ie op je pc of in 'mijn bestanden' van oa of wellicht beiden? Door dat kruisje in je 1e bericht wekte je de indruk dat het in de oa bestanden zit.

Ja. In mijn oa bestanden.
    En telkens als ik probeer hem weg te krijgen komt hij dubbel terug.
    Ik heb mijn norton ook al over alle drie apparaten gegooid.
    Ieieie
  12. Salome
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Salome
    Wacht. Ferry Doedens, dat is ernstig.Smile
    Ik ga mee zoeken.