Link knop werkt niet handig

Onderwerp van ArnoM

Terug naar de lijst
  1. ArnoM

Toon alleen de berichten van ArnoM
    Hallo Bart

Bovenaan het invoerscherm bij een reaktie heb je een aantal handige snelkoppelingen staan om snel iets toe te kunnen voegen, bijv een filmpje of tekstopmaak, maar ook een link knop.
    Alleen werkt die link knop niet handig, waardoor veel links die op OA geplaatst worden volgens mij niet kloppen. er staat (vanuit leesbaarheid heb ik accolades, maar officieel staan er vierkante haken): {URL=LINK} {/URL}.
    Als je niet uitkijkt zal dus de link als hyperlink getoond worden in het bericht, terwijl de URL "LINK" wordt.

Misschien is het handiger om enkel {URL} {/URL} ervan te maken?
    Het aanpassen van de link kan iemand die dat wil dan zelf wel uitvogelen.
  2. Bericht van bart is op 04-01-2016 om 10:05:46 uur verwijderd door Bart - webmaster OuderAlleen.

Reden: Test

Bericht van bart is op 04-01-2016 om 10:05:39 uur verwijderd door Bart - webmaster OuderAlleen.

Reden: Test

3. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
  4. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    quote:
    Dit schreef ArnoM
    Hallo Bart

Bovenaan het invoerscherm bij een reaktie heb je een aantal handige snelkoppelingen staan om snel iets toe te kunnen voegen, bijv een filmpje of tekstopmaak, maar ook een link knop.
    Alleen werkt die link knop niet handig, waardoor veel links die op OA geplaatst worden volgens mij niet kloppen. er staat (vanuit leesbaarheid heb ik accolades, maar officieel staan er vierkante haken): {URL=LINK} {/URL}.
    Als je niet uitkijkt zal dus de link als hyperlink getoond worden in het bericht, terwijl de URL "LINK" wordt.

Misschien is het handiger om enkel {URL} {/URL} ervan te maken?
    Het aanpassen van de link kan iemand die dat wil dan zelf wel uitvogelen.

Gebeurd. Als het goed is. Inderdaad beter zo.
  5. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM

quote:
    Dit schreef bart

Gebeurd. Als het goed is. Inderdaad beter zo.

Hier nog niet? Of heb je het weer teruggezet?
  6. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM

7. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
  8. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Het werkt niet als je geen link gebruikt.

Het werkt wel als je {url}>>LINK<<{/url} doet.

Er wordt dan "LINK" ingevuld.

Als je iets selecteert en op de linkknop drukt dan wordt dat gedeelte de link.

Ik weet eigenlijk niet hoe het anders zou moeten...
  9. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM
  10. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM

quote:
    Dit schreef bart
    Het werkt niet als je geen link gebruikt.

Het werkt wel als je {url}>>LINK<<{/url} doet.

Er wordt dan "LINK" ingevuld.

Als je iets selecteert en op de linkknop drukt dan wordt dat gedeelte de link.

Ik weet eigenlijk niet hoe het anders zou moeten...

Klik eens bij mijn laatste reaktie voor deze op "met quote" zo komt het nog steeds tevoorschijn uit de link-knop.

De "link" hoort tussen de url's te staan. De URL moet ingevoerd worden naast URL= toch? Daar staat bij mij de cursor niet.

ik heb nu direct ingevoerd nadat ik op de link-knop heb geklikt
  11. bart

Toon alleen de berichten van bart
    ja maar normaal selecteer je

>>LINK<<

en druk je daarna op de linkknop.

Dan klopt het.