Ik heb een bak mosselen gehaald maar nu blijven aardig wat schelpen twee of drie mm openstaan
na het spoelen
Kan ik deze rustig opeten zonder een kater over te houden
Mosselen
Onderwerp van saar-tej
-
26 jul '16 - 21:29:52
-
je kunt ze nog even tikken tegen de gootsteen, kijken of ze dan sluiten. Als ze niet sluiten gooi ik ze altijd weg voor de zekerheid
26 jul '16 - 21:31:38 -
quote:
Dit schreef rotonde
je kunt ze nog even tikken tegen de gootsteen, kijken of ze dan sluiten. Als ze niet sluiten gooi ik ze altijd weg voor de zekerheid
Ik normaal ook maar vind het nu een beetje veel26 jul '16 - 21:34:52 -
Beetje zout erin gooien. Dan gaan ze dicht. Mochten ze dan niet dichtgaan, gooi ik ze weg. Dat durf ik dan niet klaar te maken.
Hoop dat je er nog genoeg over hebt. Smakelijk!!26 jul '16 - 21:36:57 -
Heb meer slechte dan goeie mosselen
26 jul '16 - 21:41:49 -
quote:
Dit schreef MamaAnouk
Beetje zout erin gooien. Dan gaan ze dicht. Mochten ze dan niet dichtgaan, gooi ik ze weg. Dat durf ik dan niet klaar te maken.
Hoop dat je er nog genoeg over hebt. Smakelijk!!
Ga ik doen met zout want heb nu de neiging alles weg te gooien26 jul '16 - 21:53:26 -
quote:
Dit schreef saar-tej
Ik heb een bak mosselen gehaald maar nu blijven aardig wat schelpen twee of drie mm openstaan
na het spoelen
Kan ik deze rustig opeten zonder een kater over te houden
Ik heb gisteren een bak mosselen gehaald en idd na het spoelen stonden wat open.
Ik heb ze gewoon meegekookt (in witte wijn met ui, prei en peterselie), friet en mosterdsaus erbij. En lekker!!
Niks ziek of aan de schijt. Ben nog gewoon in leven.26 jul '16 - 22:12:51 -
quote:
Dit schreef geert26
Ik heb gisteren een bak mosselen gehaald en idd na het spoelen stonden wat open.
Ik heb ze gewoon meegekookt (in witte wijn met ui, prei en peterselie), friet en mosterdsaus erbij. En lekker!!
Niks ziek of aan de schijt. Ben nog gewoon in leven.
Gelukkig maar. Anders hadden we best een taak gehad om te achterhalen wie jouw bericht geschreven heeft26 jul '16 - 22:26:31 -
quote:
Dit schreef Bloem
Gelukkig maar. Anders hadden we best een taak gehad om te achterhalen wie jouw bericht geschreven heeft
Tja, dat krijg je als je wachtwoorden opschrijft. Niet zo slim van me26 jul '16 - 22:35:26 -
quote:
Dit schreef geert26
Ik heb gisteren een bak mosselen gehaald en idd na het spoelen stonden wat open.
Ik heb ze gewoon meegekookt (in witte wijn met ui, prei en peterselie), friet en mosterdsaus erbij. En lekker!!
Niks ziek of aan de schijt. Ben nog gewoon in leven.
heb 2 bakken gehaald en ruim 1 bak is niet goed net in de bak met een plastic zak erom heen gedaan in een droge container
Heb 1 keer een voedselvergiftiging gehad van die dingen en dat wil ik nooooit weer26 jul '16 - 22:43:51 -
quote:
Dit schreef saar-tej
heb 2 bakken gehaald en ruim 1 bak is niet goed net in de bak met een plastic zak erom heen gedaan in een droge container
Heb 1 keer een voedselvergiftiging gehad van die dingen en dat wil ik nooooit weer
Zonde hoor, volgens mij waren ze nog gewoon goed. Als ze voor het spoelen gewoon dicht zaten is er niets aan de hand. Pas als ze na het koken ook nog dicht blijven zou ik ze niet meer openen en wegdoen.26 jul '16 - 22:47:39 -
Als je het niet vertrouwt, dan geen risico nemen en gewoon weggooien.
26 jul '16 - 22:48:17