Voor vanavond wil ik chorizo door een ovenschotel doen. Ik heb geen idee of ik het dan eerst aan moet bakken of dat ik het er zo door hern kan doen.
De schotel gaat ongeveer 15 minuten in de oven.
Weten jullie het?
-
-
Ik lust alleen maar gebakken chorizo
Zou het zelf dus aanbakken ongeacht het recept16 mei '21 - 11:29:57 -
Wij doen het er altijd ongebakken door
16 mei '21 - 11:31:42 -
Ik zou het in de kliko doen.
16 mei '21 - 11:32:19 -
quote:
Dit schreef Caroline
Ik zou het in de kliko doen.
16 mei '21 - 11:32:38 -
quote:
Dit schreef Caroline
Ik zou het in de kliko doen.
Ik doe het ongebakken erdoor16 mei '21 - 11:34:11 -
Ik zou het ook eerst aanbakken
16 mei '21 - 11:34:55 -
Ik bak het altijd uit, net als gerookt spek, het is lekker in spaanse stoofschotels.
16 mei '21 - 11:39:38 -
Chorizo is ook als borrelhapje heerlijk. Dus je kan het gewoon zo er door doen. Door aanbakken wordt hij iets droger en knapperiger. Chorizo is best een vette worst. Wat je zelf lekker vind dus.
16 mei '21 - 11:44:17 -
Kan er ongebakken door
16 mei '21 - 11:52:54 -
quote:
Dit schreef Caroline
Ik zou het in de kliko doen.
16 mei '21 - 11:54:29 -
Dank jullie wel allemaal, ik snap nu hoe het werkt.
Zoals Piep zegt ga ik het doen, uitbakken en wat overblijft kan dus ook zo opgegeten worden.
Ben benieuwd16 mei '21 - 11:58:27