Claudia veilt een reading. 

Onderwerp van OAsint

BEHEERD DOOR:
OAsint
Terug naar de lijst
 1. OAsint
  grijs en wijs

  Toon alleen de berichten van OAsint
  Ieder jaar is Claudia een graag geziene gaste op de sintveiling, zij weet iedere keer weer veel mensen te laten bieden op haar items, dat doet ze dan ook met volle overtuiging en alle liefde.
  Gelukkig is Claudia ook dit jaar weer van de partij.

  Claudia veilt een reading...Smile

  Wat is een reading?

  Een reading is een heldere communicatie op energieniveau. Tijdens een reading lees ik de energie die in en om jou aanwezig is en die bij jou hoort. In deze energie zit informatie opgeslagen met betrekking tot wie jij in wezen bent. Het gaat hierbij om jouw kern / jouw essentie en om jouw eigen heldere "weten".

  Een reading kan je veel informatie geven m.b.t. hoe en waarom jij de dingen doet, zoals jij ze doet. Dat komt omdat in jouw energieveld ook veel informatie opgeslagen zit m.b.t. je verleden, je relaties met andere mensen, je werksituatie, je (levens)doelen etc. Een reading helpt je dan ook om inzicht te krijgen in jouw eigen processen. Dit inzicht kan je weer helpen bij het maken van je eigen keuzes. Hierdoor kan je meer ruimte creëren voor jouw eigen unieke manier van zijn.

  Een reading is neutraal en zonder oordeel. Het gaat namelijk niet over goed of fout. Het gaat over wie jij in wezen bent. En jouw wezen bepaalt altijd zelf wat het hierin wel en niet wil laten zien. Een reading duurt ca. 75 tot 90 minuten en kan opgenomen worden als je dat wil, zodat je hem later nog eens terug kunt luisteren.

  Soort reading

  Je kunt kiezen uit een algemene reading of een themareading. Een algemene reading bestaat uit een roosreading (algemeen beeld over wat je op dat moment aan het beleven bent) een aurareading en een chakrareading. Een themareading bestaat uit een roosreading en een reading op een voor jou belangrijk thema uit jouw leven. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een relatiereading (relatie met partner, relatie met kind etc.) een familiereading, een werkreading, een gezondheidsreading, een man- of vrouwreading of een willekeurig ander thema. De reading wordt afgesloten met een korte healing.

  Waar en wanneer

  Ik geef je de reading bij mij thuis (ik woon in een dorp aan de A50 ca. 15 km ten westen van Nijmegen) bij voorkeur overdag, op een doordeweekse dag. Mocht dat voor jou problematisch zijn, dan kijken we samen gewoon naar een andere mogelijkheid.

  Startbod: 35 euro
  Plaatje
 2. OAsint
  grijs en wijs

  Toon alleen de berichten van OAsint

  Claudia,

  Succes met je veiling.

  OAsint en Pieten
 3. Es1967
  Ik ook van jou

  Toon alleen de berichten van Es1967
  € 35
 4. droopy
  Vooruit mensen, achteruit

  Toon alleen de berichten van droopy
  €40,00
 5. Yvonne-
  Abonnee

  Toon alleen de berichten van Yvonne-
  42.50
 6. Claudia
  Dans je vrij, wees liefde

  Toon alleen de berichten van Claudia
  Wat ontzettend leuk Es1967, droopy en Yvonne- dat jullie belangstelling hebben voor een reading van mij en dat jullie daar tegelijkertijd een paar kinderen blij mee willen maken. Smile

  Ik ben heel benieuwd wie van jullie ik uiteindelijk een reading zal mogen geven en/of dat er mogelijk nog andere (momenteel nog "stille") geïnteresseerden zullen zijn... SmileSmile
 7. Es1967
  Ik ook van jou

  Toon alleen de berichten van Es1967
  € 45
 8. Patricia
  Volg je hart 💕 dat klopt

  Toon alleen de berichten van Patricia
  46
 9. 50
 10. Es1967
  Ik ook van jou

  Toon alleen de berichten van Es1967
  €51
 11. Claudia
  Dans je vrij, wees liefde

  Toon alleen de berichten van Claudia
  Leuk, inmiddels al 5 geïnteresseerden voor een reading! Smile

  Maar een reading van anderhalf uur voor 51 euro is nog altijd een koopje! Dus daar mag best nog wel wat meer bij! SmileSmile

  Het is tenslotte voor een heel goed doel!

  Dus bied mee(r) Smile en je maakt niet alleen jezelf heel blij, maar ook weer een aantal kinderen!

  Smile
 12. Blauwoog
  Voel me helemaal lekker!!

  Toon alleen de berichten van Blauwoog
  € 60
Terug naar de lijst