Dochter alleenstaande moeder heeft al 10 jaar lang een acteur als ?vader? 

Onderwerp van OAwereld

BEHEERD DOOR:
bartOAwereldSalome
Terug naar de lijst
 1. OAwereld
  Redactie OAwereld

  Toon alleen de berichten van OAwereld
  Een alleenstaande moeder in Japan betaalt al tien jaar lang een acteur voor een wel heel bijzondere opdracht: hij moet doorgaan voor de vader van haar dochter. Megumi (een schuilnaam) is inmiddels een jonge vrouw. Ze is nog steeds in de waan dat acteur Takashi haar echte vader is, schrijft de BBC.

  Asako (eveneens een schuilnaam) en de echte vader van Megumi gingen niet lang na de geboorte uit elkaar. De man verdween uit hun leven. Al op jonge leeftijd stelde Megumi vragen over haar afwezige vader, maar dat leek toen niet echt een groot probleem. Dit veranderde toen ze ongeveer tien jaar oud was.

  Moeder Asako merkte dat haar dochter zich steeds meer afzonderde en nog amper praatte. Megumi bleek te worden gepest op school, iets wat wel vaker in Japan gebeurt met kinderen van alleenstaande ouders. Het gepest bleek zo hevig dat Megumi niet meer naar school wilde en thuis bleef. Asako nam daarop een drastische beslissing: Megumi datgene geven wat ze het liefst wilde, hetgeen betekende dat ze met een gigantische leugen zou leven.

  © AD

  Lees het hele bericht
  Plaatje
Terug naar de lijst