ervaring met NOVI in Utrecht? 

Onderwerp van rotonde

BEHEERD DOOR:
leeuwin70Nathalie
Terug naar de lijst
 1. rotonde
  Abonnee

  Toon alleen de berichten van rotonde
  Heeft iemand hier ervaring met NOVI in Utrecht. Ik moet beslissen of ik daar een bootcamp ga volgen om een associate degree tot junior data engineer. Dat is zeg maar 1 jaar HBOvakken afgestemd op de functie, zoals foundation, programmeren, analytics etc.

  Het is prijzig, maar mijn hoop is dat ik hiermee eindelijk iets in handen heb ergens binnen te komen.

 2. Erna
  Altijd blijven lachen !!!

  Toon alleen de berichten van Erna
  Mijn zoon volgt de opleiding HBO Software developer via het Novi college. Dit wordt ingekocht en betaald door YoungCapital, waar zoon een vast dienstverband heeft in combinatie met de studie. Hij is tevreden over de geboden opleiding en ook het bedrijf waar hij via YC is ingehuurd is erg tevreden over hem.
  De studie startte met 3 maanden fulltime bootcamp, waarin al 45 studiepunten moesten worden gehaald. Daarna 4 dagen werken icm 1 dag school. De bedoeling is de volwaardige HBO studie in 3,5 jaar af te ronden. Ze verwachtten daarvoor zeker wel al enige programmeerervaring bij aanvang studie, anders wordt het erg zwaar, want het tempo ligt vrij hoog en voor uitleg van basale zaken is geen tot weinig tijd.

  Hoe eea zit bij de door jou gekozen opleiding weet ik natuurlijk niet. Zou zeker een voorlichting bijwonen.
 3. rotonde
  Abonnee

  Toon alleen de berichten van rotonde

  Dank voor de info. Ik heb ze al uitgebreid gesproken, bij mij is de bootcamp 60 ECT in 4 maanden. Dat het aanpoten wordt is me wel duidelijk. Ik heb wel ervaring met programmeren, al is het maar gup helpen met scratch, dat is in de basis toch ook Python. Grapje hoor, Mijn ervaring is met horken van mainframes en mijn bedoeling is qua vaardigheden up to date te raken. In ieder geval zo te lezen geen slecht georganiseerde bende of een tegenvallende inhoud.

  Nu maar hopen dat de sociale dienst me toestemming geeft,
Terug naar de lijst