Kabeljauw in parmaham met pesto

Kabeljauw in parmaham met pesto 

Onderwerp van leeuwin70

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. leeuwin70
    Dans maar mee met de wind

    Toon alleen de berichten van leeuwin70
    Ingredienten:

    500 gr kabeljauwhaas
    ? bakje verse Italiaanse kruiden
    12 plakjes parmaham
    2 eetl olie
    3 eetl pesto
    125 ml slagroom
    8 stalen bbq spiesen of in water geweekte sat?prikkers

    Bereiding:
    Verdeel de kabeljauw in 12 stukjes van elk ca. 40 gr.
    Bestrooi met zout en peper
    Pluk de blaadjes van de Italiaanse kruiden en hak deze fijn.
    Wentel de blokjes vis door de gehakte kruiden en wikkel ze elk in een plakje Parmaham.
    Rijd de vispakketjes per 3 op een spies en smeer ze in met wat olie.
    Verwarm de BBQ voor.
    Rooster de spiesen 5 minuten op de bbq en keer ze regelmatig om.
    Mix de pesto met de room in een steelpannetje en verhit op het rooster boven de bbq. Roer af en toe.
    Serveer de kabeljauwspiesen met de pesto roomsaus.

    Tip:
    door twee pennen door de vis te steken kan je ze heel makkelijk omdraaien en blijven ze mooi vast zitten.
    Plaatje
Terug naar de lijst