Ingredi?nten carpaccio wraps
voor 14-16 stuks
* 2 middelgrote wraps
* groene pesto
* ongeveer 100 gram carpaccio (ossenhaas), ik gebruikte 5 plakjes per wrap
* pijnboompitjes
* snippers Parmezaanse kaas
* rucola
Zo maak je ze
Smeer een dun laagje pesto op de wraps en beleg deze met de plakjes carpaccio. Strooi hier de pijnboompitjes overheen, net als de Parmezaanse kaas en rucola.
Rol de wraps strak op en verpak ze in huishoud- of aluminium folie. Leg ze minstens een half uur in de koelkast. Een dag van tevoren zou ook al kunnen als je ze wilt voorbereiden.
Haal de wraps uit het folie en prik er om de 2 centimeter een prikker in. Snij met een scherp mes de wrap in plakjes.
Bewaar de carpaccio wraps in de koelkast tot je ze serveert.
-
-
Deze ga ik vandaag maken👍
18 sep '16 - 08:25:36 -
Ziet er heerlijk uit, waar haal jij lekkere carpaccio Ester?
18 sep '16 - 08:32:48 -
Het kan ook met heel dun gesneden lende of zelfs met rosbief (scheelt ook geld).
18 sep '16 - 09:48:14 -
Ik heb deze zelf nog niet gemaakt,,
Maar we hebben hier een goede slager,,,
Ik maakte de wrap vaak met roomkaas en daar zalm over,,,
Ook erg lekker,,,
Maar ben nog aan het brainstormen...want zaterdag heb ik hier weer een kook/film avond,,
Dus wie weet,,18 sep '16 - 10:24:34 -
ziet er heerlijk uit. Ga het van het weekend uit proberen
31 okt '16 - 19:21:24