Rode bietjes zijn lekker en gezond, maar ze laten wel hardnekkige rode vlekken op je handen achter na het snijden. De oplossing? Olijfolie.
>>LINK<<
-
11 sep '17 - 09:41:02
-
Ik ga t eerst uitproberen met mijn zonnebloemolie. Ben wel benieuwd, want het schillen hebben ze hier nog niet erbij gedaan.
11 sep '17 - 09:45:45 -
gewoon huishoud handschoenen aan.
21 sep '17 - 19:42:50 -
quote:
Dit schreef gre
gewoon huishoud handschoenen aan.
Een pak handschoentjes bij de Action. Ik gebruik die te pas en te onpas.21 sep '17 - 20:07:21 -
-
quote:
Dit schreef Xanxan
.
Dan heb jij vast nog nooit bieten gesneden,,,
Of kroten zoals ze het ook wel noemen,,22 sep '17 - 08:12:24 -
quote:
Dit schreef leeuwin70
Dan heb jij vast nog nooit bieten gesneden,,,
Of kroten zoals ze het ook wel noemen,,
Ik heb gister bieten gesneden en echt nergens last van. Van te voren even afgespoeld.22 sep '17 - 08:54:34 -
Olie op je handen doen en daarna proberen iets stevig beet te pakken zodat je met een keukenmes tekeer kan gaan. Ik zie een Darwin-award aankomen...
Mijn oplossing: ik koop ze voorgesneden in de supermarkt.23 sep '17 - 10:06:03 -
Nog nooit zulke rode handen gehad dat het lijkt of ik een kip heb geslacht hoor. Handen wassen en klaar.
23 sep '17 - 10:12:46 -
quote:
Dit schreef leeuwin70
Dan heb jij vast nog nooit bieten gesneden,,,
Of kroten zoals ze het ook wel noemen,,
Met vork en mes lukt me dat altijd prima.23 sep '17 - 10:25:23 -
quote:
Dit schreef Caroline
Nog nooit zulke rode handen gehad dat het lijkt of ik een kip heb geslacht hoor. Handen wassen en klaar.
Precies, ik rasp zeer altijd, gelijk handen wassen en geen probleem.23 sep '17 - 10:31:16