Dochter kwam met een zak vol appels thuis,,
Wat voor soort geen idee..
Nu wil ik er appelmoes van maken,,
Iemand tips??
Wij houden absoluut niet van stukjes in de appelmoes dus het zal mooi glad moeten zijn
Moet er nog iets door voor de smaak??
Ik ben benieuwd..
-
29 aug '18 - 13:46:16
-
Suiker en kaneel.
Staafmixer.
Succes.29 aug '18 - 13:48:29 -
En een heel klein beetje water. Zachtjes laten koken totdat het moes is.
29 aug '18 - 13:54:33 -
En bij toch nog klontjes, alles door een zeef halen.
Succes.29 aug '18 - 14:32:58 -
Ik haal alleen het klokhuis eruit, kook ze met wat water en daarna door de groentezeef. Daarna nog wat kaneel erdoor en evt merg van een vanille stokje
29 aug '18 - 14:43:35 -
Rozijnen als laatste erbij.. Ietsje citroen
29 aug '18 - 16:32:53 -
ja zo doe ik het ook, ik hoef niets meer toe te voegen.
Volgens mij kan je de stukjes appel ook kokend tot moes krijgen als je geen zeef hebt (ik niet)29 aug '18 - 18:43:08 -
Dank jullie wel,,wat er vanmiddag overblijft van de appeltaart ga ik moes van maken,,
1 sep '18 - 09:31:51