Versgemaakte soep na 3 dagen invriezen

Versgemaakte soep na 3 dagen invriezen 

Onderwerp van Dianaa

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Dianaa
    Blond en Rond

    Toon alleen de berichten van Dianaa

    Ik neem de gok hoor
    Bij het verwarmen zal ik het nog even flink laten koken Smile

    Bedankt allemaal
  2. jellehl
    Geregisseerd...

    Toon alleen de berichten van jellehl
    Draadje kan dicht.. Smile
  3. Dianaa
    Blond en Rond

    Toon alleen de berichten van Dianaa

    Nee ik kom jullie nog een keertje vertellen of het goed is gegaan. Dat wil OA toch weten? Smile
  4. jellehl
    Geregisseerd...

    Toon alleen de berichten van jellehl
    quote:
    Dit schreef Dianaa
    Nee ik kom jullie nog een keertje vertellen of het goed is gegaan. Dat wil OA toch weten? Smile



    Hahaha... helemaal goed!!
  5. Zooitje
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Zooitje
    quote:
    Dit schreef Dianaa
    Nee ik kom jullie nog een keertje vertellen of het goed is gegaan. Dat wil OA toch weten? Smile

    Wie verteld het hier als het niet goed is gegaan Smile
  6. quote:
    Dit schreef Zooitje

    Wie verteld het hier als het niet goed is gegaan Smile



    Als ze uitgekotst en -poept is, komt Dianaa dat dan gewoon zelf doen lijkt me. Beetje bedorven eten is niet meteen dodelijk. Smile
  7. Rose_s
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Rose_s
    quote:
    Dit schreef Dianaa
    Ik neem de gok hoor
    Bij het verwarmen zal ik het nog even flink laten koken Smile

    Bedankt allemaal



    Stoere vrouw





    Smile
  8. Ik doe het altijd zo, al sinds ik soep zelf maak en dat is al heeeeel lang.
    Ik laat de soep afkoelen in een bak koud water en dan in doe koelkast en na 2 a 3 dagen invriezen.
    Is nog nooit bedorven op deze manier,het enige is wel dat ik geen soep met aardappel of vermicelli invries, dat wordt papperig.
    En bedorven soep dat ruik je ook, stinkt enorm zuur.
  9. TukkerPeet
    Feel the love!

    Toon alleen de berichten van TukkerPeet
    quote:
    Dit schreef Theemuts

    Ik doe het ook niet meer hoor. Meteen invriezen of gewoon minder maken zodat je niet in hoeft te vriezen. Ben wel voor zichtig. Vooral met vlees, vis en melkprodukten. Groente en droog eten kan rustig langer staan zonder gevaar. Had een paar weken geleden soep gemaakt en af laten koelen. Daarna koelkast in voor de volgende dag. Volgende dag.........soep bedorven. Dus je hebt het niet altijd in de hand. Hangt van meer dingen af.


    Paar weken geleden was het ook extreem bederfelijk weer.
  10. Frank-en-kids
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Frank-en-kids
    quote:
    Dit schreef 7jeroen7

    Ik zou het niet doen.
    Altijd geleerd als je warme producten wilt invriezen, deze snel laten afkoelen en direct in de vriezer te zetten.
    Enfin, ik ben daar misschien wel iets te orecies in hoor.



    +1
  11. Rene_63
    Al doende leert men

    Toon alleen de berichten van Rene_63
    quote:
    Dit schreef 7jeroen7

    Ik zou het niet doen.
    Altijd geleerd als je warme producten wilt invriezen, deze snel laten afkoelen en direct in de vriezer te zetten.
    Enfin, ik ben daar misschien wel iets te orecies in hoor.


    Is ook beter voor de kwaliteit maar wil niet zeggen dat het niet meer eetbaar is als je dat niet doet.

    quote:
    Dit schreef 7jeroen7
    Altijd grappig dat op dit soort vragen tegenstrijdige antwoorden komen.😃
    Het voedingscentrum raadt het af heb ik net opgezocht.


    Vind ik wel een mooie "raad" waarmee ze niet zeggen dat het niet kan, ik zou het zelf ook niet doen trouwens ik vind dat de kwaliteit teveel achteruit gaat aangezien het al niet meer vers is als het de vriezer ingaat.
Terug naar de lijst