In mijn lidl too good to go zitten twee suikermaiskolven.
Hoe bereid ik die nou lekker?
-
7 okt '20 - 18:48:10
-
Ik kook ze altijd een minuut of 10-15 en dan in de oven. 200 graden, ongeveer 15 minuten. Ik bestrijkt ze meestal met kruidenboter.
7 okt '20 - 18:54:43 / 7 okt '20 - 19:17:34 -
quote:
Dit schreef nienkevb
Ik kook ze altijd een minuut of 10-15 en dan in de oven. 200 graden, opponent 15 minuten. Ik bestrijkt ze meestal met kruidenboter.
Ja, zo. Zalig!!7 okt '20 - 19:02:56 -
Koken 10 min met suiker en zout, daarna 5 min laten staan in het water.
Insmeren met roomboter en zeezout.
Heerlijk!7 okt '20 - 19:21:22 -
quote:
Dit schreef Lisenna
Koken 10 min met suiker en zout, daarna 5 min laten staan in het water.
Insmeren met roomboter en zeezout.
Heerlijk!
Zoiets.
Maar dan alleen koken in water 10-15 min.
Zonder de suiker.
Af laten koelen tot warm en dan insmeren met roomboter en zout.
In prik er altijd een bbq spies in vanaf de uiteinden anders zijn ze te warm en plakkerig om vast te houden7 okt '20 - 19:38:01 -
Sateh prikker aan ene uiteinde inprikken en op de helft afbreken en die helft aan het andere uireinde erin steken ( handvatten)
Insmeren met boter.
In de magnetron vol vermogen 700 750wat op het rooster en dan 8 minuten en PING!
Veel lekkerder en knapperiger dan in water koken!7 okt '20 - 20:47:37 -
Of de korrels van de rauwe kolf afsnijden en verder verwerken. Eerst zoete aardappels met peper, zout en olijfolie in de oven, later zwarte bonen, rode uien en de maiskorrels erbij. Salsa van tomaat, limoen en koriander maken. Alles, dus salsa en ovenmengsel door elkaar mengen en feta erboven verkruimelen. Echt zo lekker..
7 okt '20 - 21:33:20 -
Jammie. Ik krijg er nu al zin in!
7 okt '20 - 21:37:44 -