Zo te zien niet moeilijk. Weinig uitleg, vandaar mijn vraag.:
De topping maak en doe ik die er overheen vlak voor het opdienen of kan die gelijk na de vier uur koelkast eroverheen?.
Taart is uit de oven. Aardig gelukt al zeg ik het zelf. Even afkoelen en nog minimaal 4 uur in de koelkast. Morgenochtend maak ik de topping.
gecondenseerde melk met basterd suiker wordt caramel.(dat wist ik niet)
quote:Dit schreef robinet Taart is uit de oven. Aardig gelukt al zeg ik het zelf. Even afkoelen en nog minimaal 4 uur in de koelkast. Morgenochtend maak ik de topping.
gecondenseerde melk met basterd suiker wordt caramel.(dat wist ik niet)
Ik kookte zo'n blikje in een pan water. Heerlijke dulce de leche werd het.
Klinkt heerlijk! Ik heb nog nooit iets met gecondenseerde melk gemaakt. Een vriendin van me kookt zo'n blik gecondenseerde melk heel lang en dat wordt dan inderdaad karamel. Logisch eigenlijk want volgens mij is het een berg suiker... Ik vind het overigens heerlijk spul, koop in Frankrijk altijd van die tubes die ik tijdens mijn wandeltochten eeg eet.