Chorizo worst

Chorizo worst 

Onderwerp van Imke

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. jellehl
    Geregisseerd...

    Toon alleen de berichten van jellehl
    De Fransen gebruiken meestal de Merques in dit soort gerechten... er is natuurlijk een soort van kinnesinne...

    maar mijn advies zou zijn de worst verder niet te bewerken want in zo'n gerecht is het vaak bedoeld om smaak/kruiderij aan de rest van het gerecht af te geven... met bakken sluit je dat weer een beetje op..
  2. nienkevb
    natuurlijk

    Toon alleen de berichten van nienkevb
    Of je gebruikt het bagger dan in de stoofschotel. Ik bakte het ok altijd eerst aan, vanwege de knapperigheid. Dan in dezelfde pan de rest van de schotel maken.
  3. Dee53
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dee53
    quote:
    Dit schreef jellehl
    De Fransen gebruiken meestal de Merques in dit soort gerechten... er is natuurlijk een soort van kinnesinne...

    maar mijn advies zou zijn de worst verder niet te bewerken want in zo'n gerecht is het vaak bedoeld om smaak/kruiderij aan de rest van het gerecht af te geven... met bakken sluit je dat weer een beetje op..


    Merguez, vroeger vond ik t wel lekker, nu eet ik echt geen worst meer
  4. ansvanmil
    Geloof (vooral) in jezelf

    Toon alleen de berichten van ansvanmil
    quote:
    Dit schreef Caroline
    Ik zou het in de kliko doen.

    Ik ook🤣🤣
  5. Imke
    🌼🌼🌼

    Toon alleen de berichten van Imke

    Het was lekker hoor!

    Bedankt voor alle tips Smile
  6. Jako
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Jako
    Het heeft mij prima gesmaakt Smile
Terug naar de lijst