De Fransen gebruiken meestal de Merques in dit soort gerechten... er is natuurlijk een soort van kinnesinne...
maar mijn advies zou zijn de worst verder niet te bewerken want in zo'n gerecht is het vaak bedoeld om smaak/kruiderij aan de rest van het gerecht af te geven... met bakken sluit je dat weer een beetje op..
-
16 mei '21 - 11:58:52
-
Of je gebruikt het bagger dan in de stoofschotel. Ik bakte het ok altijd eerst aan, vanwege de knapperigheid. Dan in dezelfde pan de rest van de schotel maken.
16 mei '21 - 12:07:55 -
quote:
Dit schreef jellehl
De Fransen gebruiken meestal de Merques in dit soort gerechten... er is natuurlijk een soort van kinnesinne...
maar mijn advies zou zijn de worst verder niet te bewerken want in zo'n gerecht is het vaak bedoeld om smaak/kruiderij aan de rest van het gerecht af te geven... met bakken sluit je dat weer een beetje op..
Merguez, vroeger vond ik t wel lekker, nu eet ik echt geen worst meer
16 mei '21 - 16:06:39 -
quote:
Dit schreef Caroline
Ik zou het in de kliko doen.
Ik ook🤣🤣16 mei '21 - 16:54:29 -
Het was lekker hoor!
Bedankt voor alle tips16 mei '21 - 18:43:58 -
Het heeft mij prima gesmaakt
16 mei '21 - 20:46:44