Hmm...ik heb niet goed gelezen. Er staat helemaal geen biertjes,maar bietjes.
Raspen, uitje, beetje kwark, peper en zout. Heerlijk. En volgens mij kun je bietjes op die manier ook rauw verwerken.
-
4 sep '22 - 13:58:38
-
O das een lekkere tip, kwark bij de geraspte rauwe bietjes. Ik maak m altijd aan met beetje olie, azijn en honing, maar kwark is nog makkelijker!
4 sep '22 - 14:14:25 -
quote:
Dit schreef nienkevb
O das een lekkere tip, kwark bij de geraspte rauwe bietjes. Ik maak m altijd aan met beetje olie, azijn en honing, maar kwark is nog makkelijker!
Dat maakt hem heel fris. Met wat wanoten en rucola een heerlijke lunch.4 sep '22 - 14:55:24 -
quote:
Dit schreef Marlies
Ik eet eigenlijk nooit bietjes. Geen idee eigenlijk hoe je die lekker kan eten.
Stamppot met spekjes en een uitje plus scheut azijn4 sep '22 - 15:11:55 -
quote:
Dit schreef Anke
Stamppot met spekjes en een uitje plus scheut azijn
Dit ga ik een keer proberen. Klinkt lekker4 sep '22 - 16:03:29 -
quote:
Dit schreef nienkevb
Ik die mijn bietjes uit de tuin meestal in de oven en dan in zijn geheel in de vriezer. Soms kook ik ze.
Een los bietje verwerk ik wel eens rauw.
Ja precies.
Duidelijk.
Ik ga het gewoon eens proberen.4 sep '22 - 17:11:08