Bietjes in de pan of in de oven?

Bietjes in de pan of in de oven? 

Onderwerp van Margo

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Fri1974
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Fri1974
    Hmm...ik heb niet goed gelezen. Er staat helemaal geen biertjes,maar bietjes.

    Raspen, uitje, beetje kwark, peper en zout. Heerlijk. En volgens mij kun je bietjes op die manier ook rauw verwerken.
  2. nienkevb
    natuurlijk

    Toon alleen de berichten van nienkevb
    O das een lekkere tip, kwark bij de geraspte rauwe bietjes. Ik maak m altijd aan met beetje olie, azijn en honing, maar kwark is nog makkelijker!
  3. Fri1974
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Fri1974
    quote:
    Dit schreef nienkevb
    O das een lekkere tip, kwark bij de geraspte rauwe bietjes. Ik maak m altijd aan met beetje olie, azijn en honing, maar kwark is nog makkelijker!


    Dat maakt hem heel fris. Met wat wanoten en rucola een heerlijke lunch.
  4. Anke
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Anke
    quote:
    Dit schreef Marlies
    Ik eet eigenlijk nooit bietjes. Geen idee eigenlijk hoe je die lekker kan eten.


    Stamppot met spekjes en een uitje plus scheut azijn
  5. Ditty
    Onderweg

    Toon alleen de berichten van Ditty
    quote:
    Dit schreef Anke


    Stamppot met spekjes en een uitje plus scheut azijn


    Dit ga ik een keer proberen. Klinkt lekker
  6. Margo
    Heeft haar draai gevonden

    Toon alleen de berichten van Margo

    quote:
    Dit schreef nienkevb
    Ik die mijn bietjes uit de tuin meestal in de oven en dan in zijn geheel in de vriezer. Soms kook ik ze.

    Een los bietje verwerk ik wel eens rauw.


    Ja precies.
    Duidelijk.
    Ik ga het gewoon eens proberen.
Terug naar de lijst