Boot naar New castle 

Onderwerp van roely

BEHEERD DOOR:
leeuwin70Nathalie
. Terug naar de lijst
 1. 00h
  naar buiten

  Toon alleen de berichten van 00h
  Een keer geweest; de heen en terugreis waren totaal verschillend in een binnenhut (goedkoopste), op een vrijdag zat ik met allemaal zuipende engelsprekenden die kotsend met carnavalskleding aan lallend de gangen door gingen de hele nacht met kleperende deuren, ik geloof dat het de terugreis was op een vrijdagavond. De heenreis was prima
  je moet van bingo houden dat wel, disco met show hebben ze er ook.

  Zelf je brood meenemen gaat prima.
 2. Cato
  Live and enjoy

  Toon alleen de berichten van Cato
  Ontbijt is lekker, Engels ontbijt mogelijk met worstjes en spek enzo.
  Vooraf reserveren scheelt een paar euro.
  Zelf meenemen kan ook prima.
  Binnenhut is goedkoper dan buitenhut.
  Omdat het toch donker is vind ik dat prima.

  Neem een spelletje mee voor onderweg.
 3. SFR
  Abonnee

  Toon alleen de berichten van SFR
  quote:
  Dit schreef maartje  Ik heb die reis nooit gemaakt, maar ik ken een aantal mensen die het wel gedaan hebben en kotsmisselijk werden.


  Het is ook niet de meest stabiele boot van alle bootoversteken je kunt maken van hier naar Engeland, heb ik mij laten vertellen.
 4. roely
  Abonnee

  Toon alleen de berichten van roely

  Geboekt heen reis zee zicht terug reis binnen hut.
  Deze keuze maakt de online Servicebureau boekingen lopen nu snel vol komt denk ik omdat de auto mee gaat rond reis Schotland .
 5. Michelle
  Best lekker zo...

  Toon alleen de berichten van Michelle
  Ik heb het nu enkele keren gebruikt gemaakt van die aanbiedingen van 49€ tot 69€ voor een trip naar New Castle en ik vind het heel leuk. Als je met een paar mensen gaat kan je een spelletje meenemen om 's avonds aan boord te doen. Een hut met zeezicht is denk ik duurder. Je slaapt er alleen, meer doe je er niet. Aan boord kan je eten. Er is buffetrestaurant, een Captain's cabin (wat duurder restaurant) een een hamburgerrestaurant. Het kan voorkomen als er niet veel mensen aan boord zijn, dat niet alles open is. Er is ook een bar waar je wat snacks kan bestellen. Natuurlijk kan je ook gewoon alles zelf meenemen. Als het schip aanmeert word je opgehaald door een bus en afgezet in het centrum. Daar krijg je te horen hoe laat ze je weer terug verwachten bij het afzetpunt. Je hebt er dus geen omkijken naar. New Castle is een leuke stad met hele moderne winkelcentra, maar ook met de echt Engelse oude overdekte markten. Er is genoeg te doen zo'n dagje. Helaas heb je niet genoeg tijd om echt te sighseeën. Het is of winkelen en wandelen of echt mooie gebouwen bekijken en bezoeken. Heel veel plezier op je reis. Oh en primatour is prima! Als je niet misselijk bent of wordt, slaap je er in ieder geval heel lekker op ;-)
 6. Sheeba
  Older not Wiser

  Toon alleen de berichten van Sheeba
  quote:
  Dit schreef 7jeroen7
  Meerdere malen gebruik gemaakt van deze vaart om naar naar Schotland te reizen.
  Nooit "zeeziek" geweest ofzo.
  Avondeten vond ik niet zo goed, ontbijt daarentegen was prima.  Aaa mooi dit te lezen wij gaan in juni naar Schotland

  Smile
 7. 7jeroen7
  Abonnee

  Toon alleen de berichten van 7jeroen7
  quote:
  Dit schreef Sheeba  Aaa mooi dit te lezen wij gaan in juni naar Schotland

  Smile


  Ik vond het een ideale reis. 17:30 vertrek uit IJmuiden, volgende dag 9:00 aankomst in NC. En dan ben je binnen anderhalf uur in Schotland.
  Veel plezier!
 8. Antonin
  Abonnee

  Toon alleen de berichten van Antonin
  Ik heb vrij recent twee maal deze tocht gemaakt en ben er best positief over. Wel had ik beide malen een relatief rustige zee. Een hut met zeezicht is veel duurder en niet echt nodig. Newcastle is ook best aardig met wandelpaden langs de Tyne en zijn mooie bruggen. Het winkelaanbod is alleen vrij universeel. Vlakbij de ferryhaven is echter nog een outlet met o.a. een winkel van Gap. Eten op de boot vond ik ook best redelijk en niet heel duur. Er zijn aanbiedingen te vinden voor deze reis die het toch een aantrekkelijk uitje maken.
Terug naar de lijst