Samsung s 4 

Onderwerp van Nance

BEHEERD DOOR:
leeuwin70Nathalie
Terug naar de lijst
 1. Nance
  En, weer door..........

  Toon alleen de berichten van Nance
  Mijn moeder heeft een Samsung S4, niks mis mee en ze snapt hem maar alle contacten staan er dubbel in, opgeslagen op de telefoon en op de sim kaart en dat is niet handig. Nu heb ik de nummers die op de telefoon stonden gewist maar die zijn ook allemaal weer terug gekomen, heeft iemand de tip hoe ik de nummers zo kan opslaan dat ik ze maar maar 1x bij contacten zie.
 2. fleurie
  so be easy and free...

  Toon alleen de berichten van fleurie
  quote:
  Dit schreef Nance
  Mijn moeder heeft een Samsung S4, niks mis mee en ze snapt hem maar alle contacten staan er dubbel in, opgeslagen op de telefoon en op de sim kaart en dat is niet handig. Nu heb ik de nummers die op de telefoon stonden gewist maar die zijn ook allemaal weer terug gekomen, heeft iemand de tip hoe ik de nummers zo kan opslaan dat ik ze maar maar 1x bij contacten zie.  >>LINK<< misschien hier?

  Nota bene: de Androidversie in de S4 wordt niet meer ondersteund door alle apps, waaronder DigiD. Iets om in de gaten te houden. Jammer, want het is een geweldig toestel!
 3. quote:
  Dit schreef Nance
  Mijn moeder heeft een Samsung S4, niks mis mee en ze snapt hem maar alle contacten staan er dubbel in, opgeslagen op de telefoon en op de sim kaart en dat is niet handig. Nu heb ik de nummers die op de telefoon stonden gewist maar die zijn ook allemaal weer terug gekomen, heeft iemand de tip hoe ik de nummers zo kan opslaan dat ik ze maar maar 1x bij contacten zie.  Bij de A5 staat bij tablad contacten rechtsboven die 3 puntjes
  Dan keuze instellingen
  Keuze weergave contacten
  En dan aanvinken welke groepen wel en welke niet
Terug naar de lijst