Aardappel in vierendelen (evt kort koken van te voren) anders genoeg vocht erbij doen. In een schaal met of stukjes kipfilet en/ of drumsticks. Uien en knoflook grof snijden (1 ui en evt 2 knoflookteentjes) erbij doen. 1 paprika grof snijden en erbij doen. Voor t vocht doe ik er ook gezeefde tomaten uit n pak erbij als je dat niet wilt verse tomaten. Dan kipkruiden (met zout erin) erover heen. Alles goed mengen met olijfolie en in de oven tot aardappel en vlees gaar zijn.
Ik doe er altijd nog een salade van komkommer, ui, tomaat evt ijsbergsla en als je van knoflook houdt) een versgeperste knoflook door de salade met beetje wijnazijn olijfolie en zout en (als je ervan houdt) fijgesneden verse koriander en olijven.
quote:Dit schreef adrie Anna, ook dit klinkt heel lekker. ik denk dat ik wel voor de drumsticks ga ben bang dat ander de kipfilet uitdroogt.
en idd een salade erbij is altijd lekker.
ik laat weten of het gesmaakt heeft.
grt Adrie
Ik ben benieuwd of je het lekker vindt ;-)
Ik hou niet zo van kipfilet, ik gebruik vaak gewoon
kippenbouten die ik in stukjes erbij doen.
Mijn kids vinden het ook lekker