Versgemaakte soep na 3 dagen invriezen

Versgemaakte soep na 3 dagen invriezen 

Onderwerp van Dianaa

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Theemuts
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Theemuts
    Ik heb ook wel eens soep na een paar dagen ingevroren. Toen we het later aten smaakte het zeker anders. Niet bedorven maar ook niet meer echt lekker helaas. Supermarkten en groothandels kunnen sneller invriezen en gebruiken conserveringsmiddelen . Dat kunnen wij niet. En het hangt er van af of er veel vermicelli in zit. Ik zou zeggen probeer het. Weggooien kan daarna altijd nog. Zou er wel even een briefje met aantekening op zetten. Kun je iig nog tijdig een alternatief zoeken. Succes.
  2. Theemuts
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Theemuts
    quote:
    Dit schreef 7jeroen7
    Altijd grappig dat op dit soort vragen tegenstrijdige antwoorden komen.😃
    Het voedingscentrum raadt het af heb ik net opgezocht.

    Ik doe het ook niet meer hoor. Meteen invriezen of gewoon minder maken zodat je niet in hoeft te vriezen. Ben wel voor zichtig. Vooral met vlees, vis en melkprodukten. Groente en droog eten kan rustig langer staan zonder gevaar. Had een paar weken geleden soep gemaakt en af laten koelen. Daarna koelkast in voor de volgende dag. Volgende dag.........soep bedorven. Dus je hebt het niet altijd in de hand. Hangt van meer dingen af.
Terug naar de lijst