Oja, ik ben ook al druk bezig met bedenken. Ik kook op twee dagen het kerstdiner helemaal zelf voor 6 personen en tweede kerstdag mag ik aanschuiven en maak ik alleen het toetje. Meestal maak ik 2e kerstdag het voorpaginagerecht van de allerhande. Dit jaar is het een nagerecht, een soort bombe met gezouten karamelsnippers. Nou word ik van die gezouten Karamel wel heel erg blij maar van de vulling van de bombe niet echt. Weet dus niet of ik een traditie ga breken dit jaar...
Je draadje zet mij wel aan om mijn menuutjes nu eens concreet te gaan vullen. Ik lees graag mee ter inspiratie en als ik mijn menu's rond heb zal ik het ook plaatsen.
H?, nu loop ik weer de hele dag aan eten te denken....
Dat heb ik ook gemaakt, wel met de helft van de suiker, anders is het veel te zoet. Mooie bakjes gemaakt van chocolade en erop karamel.
Mijn diner omgegooid, wordt rollade, groente uit de oven en.hasselbach aardappels. Laatste heb ik nog nooit gemaakt maar komt vast goed
Hasselbackaardappeltjes zijn makkelijk te maken. Alleen het snijden is even werk. Ik gebruikte altijd een vork om niet meteen die aardappel doormidden te snijden weet ik nog. Maar ik moet weer even uitvogelen ook alweer hoe.... Smakelijk eten in ieder geval!