Veelzijdige zoete aardappel

Veelzijdige zoete aardappel 

Onderwerp van leeuwin70

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Mar1970
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Mar1970
    wij eten het regelmatig
    ik snij eerst dikke plakken, die snij ik in blokjes en dan verhit ik olie in een wok en bak/frituur ze dan daarin
    als ze klaar zijn wat grof zout erover
    heerlijk

    het lekkerst zijn de zoete aardappelpatatjes bij Angus in Londen maar ik krijg het zelf niet voor elkaar om ze knapperig te krijgen.. al van alles geprobeerd
  2. Mar1970
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Mar1970
    quote:
    Dit schreef Zooitje
    Gaatjes prikken.. Kort poffen
    Opensnijden. Iets uithollen.. Spekjes erin.. Eitje erboven breken
    20 minuten afbakken.. Smullen maar Smile


    blond vraagje: dat poffen.. is dat met euh een folie ofzo? of gewoon hoppa in de magnetron? en hoe kort is kort (per aardappel?)?
  3. Mar1970
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van Mar1970
    gewoon ff uitproberen met euh andere folie?
Terug naar de lijst