koop een zakje voorgekookte minikrieltjes.
gaatjes in zakje prikken: ongeveer 4 minuten in magnetron op ong 600 wt
in wok boter en olie verwarmen
krieltjes bakken in de wok
Dit klinkt al makkelijker
Ik eet normaal op donderdag gebakken aardappelen met de kinderen maar ben pas tegen 18:00 uur thuis.
Liefst eet ik niet pas om 19:30.
Alleen de rozemarijn hoef ik niet
Welk type aardappelen gebruik je? En eet je ze met schil?
ik heb ook wel eens uit de oven geprobeerd.. lekker hoor maar je krijgt niet dat lekkere euh vettige smaakje...
Dit klinkt al makkelijker
Ik eet normaal op donderdag gebakken aardappelen met de kinderen maar ben pas tegen 18:00 uur thuis.
Liefst eet ik niet pas om 19:30.
nog een tip: leer je kinderen dit. Kun jij gewoon om 18 uur aanschuiven.
Ik herinner me van vroeger dat als je dat niet in de tuin of in de schuur deed, je daarna niet blij was.
Net als pannenkoeken bakken en dat je daarna kon schaatsen in de keuken en alle kastjes ontvetten.
Misschien heb je een afzuigkap met verbinding naar buiten?
Met zo'n re-dingeskap gebeurt er niet zoveel.
Ik heb trouwens ook de indruk dat de frituurpannen van nu, anders zijn dan de frituurpannen van 40 jaar geleden.
nee, ik heb met van die kool filters (die ik waarschijnlijk te weinig vervang)...
als je aardappelen zelf voorkookt, doe dit op tijd, want ze moeten eerst afkoelen, voor je ze gaat bakken.
dat heb ik dus ook heel lang gedacht. Nu kookt mijn jongste eigenlijk elke dag en die heeft dus ontdekt (puur door tijdgebrek.......) dat dat dus helemaal niet zo is. Zij snijdt aardappels (beetje kruimige, nÃet vastkokend dus) in blokjes, kookt ze, giet ze af, laat ze even uitstomen en bakte ze dan in de wok in olie en boter. Echt heerlijk.