Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen

Pan met puin #hoe bak je nou fatsoenlijk aardappelen  

Onderwerp van EmC

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. jieke
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van jieke
    geen kruimige aardappels gebruiken maar vastkokende
    aardappelen in blokjes, schijfjes of partjes of welke vorm je dan ook maar wilt snijden
    Kort voorkoken, dus opzetten met ruim water (nu juist wel, net onder staan) en dan de kook erover en afgieten.

    Ondertussen in een koekenpan of wok olie met boter/margarine samen heet laten worden.
    de voorgekookte aardappelen hier na het afgieten in opbakken, lekker heet maar niet te grote porties zodat ze ook echt nog kunnen bakken
    kruiden erover, paprika, kerrie en zout (aangepast want dit bak je gewoon mee, geeft dan ook mooi kleur aan je gebakken aardappelen)

    en klaar zijn de gebakken aardappelen
    11 jul '20 - 20:03:16 / 11 jul '20 - 20:20:29
  2. jieke
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van jieke
    quote:
    Dit schreef EmC
    Ik gebruik de voorgebakken aardappelen van Albert Heijn.


    gewoon even zelf schillen, is zo gebeurd

    morgen verwacht ik een foto van mooi gebakken aardappelen, gaat je lukken Smile SmileSmile
  3. jieke
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van jieke
    quote:
    Dit schreef EmC


    Nee, niet morgen hoor. Ik eet max 1 keer in de week aardappelen. Maar eerst zelf schillen, koken, bakken en dat ook nog in etappes, klinkt toch wel weer als veel werk.



    Probeer het maar, het is echt niet veel werk, dit lukt mij in max 15 minuten en dat is heel wat korter dan die 30min die jij eraan gespendeerd hebt.
Terug naar de lijst