afmelden mail nieuwe onderwerpen eigen klep

Onderwerp van BeBritty

Dit onderwerp is gesloten.
door BeBritty zelf op 2 januari 2018 om 23:35:53

Terug naar de lijst
  1. BeBritty
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van BeBritty
    Om de een of andere reden krijg ik telkens een mail als er een nieuw onderwerp start in de Eigen Klep. Ik zal zelf wel ergens op een knopje hebben gedrukt. Onder aan die mails staat optie om je af te melden als ik die mails niet meer wil ontvangen, maar als ik die link aan klik gebeurt er niks, zit geen hyperlink aan vast.
    En ik vind die voortdurende mails echt erg irritant.
    Mijn vraag is dus: hoe kan ik die mails stop zetten?
  2. hanss51
    @nd3rs

Toon alleen de berichten van hanss51
    Je hebt blijkbaar de Eigenklep aan je favorieten toegevoegd.
    Hier vind je wat uitleg daarover, en over het uitzetten:
    >>LINK<<
  3. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM
    Als het goed is kun je met deze link: >>LINK<< naar het juiste deel van je favorieten. Daar kun je helemaal rechts op het kruisje klikken van de eigenklep.
    Daardoor wordt je abonnement gestopt.
  4. BeBritty
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van BeBritty

Hartelijk dank Arno en Hans! Gelukt.