Foto's uploaden lukt niet meer.

Onderwerp van BeBritty

Dit onderwerp is gesloten.
door BeBritty zelf op 21 maart 2017 om 20:25:51

Terug naar de lijst
  1. BeBritty
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van BeBritty
    Ik kan opeens geen foto's meer als bijlage toevoegen. Op beide iPads niet. Niet handig als je in een fotogroep zitSmile.
    Heb geprobeerd bij andere draadjes foto's te plaatsen, lukt ook niet. Nog heel veel bytes te gaan. Meer mensen dit probleem?
    Bestand laden->bladeren in fotobibliotheek->kies foto. Ik zie hem dan wel laden maar hij verschijnt niet meer in het overzicht van OA waar ik hem als bijlage bij een bericht kan toevoegen.
    20 mrt '17 - 19:45:28 / 21 mrt '17 - 11:33:41
  2. Die-vers
    aan de wandel

Toon alleen de berichten van Die-vers
    quote:
    Dit schreef BeBritty
    Ik kan opeens geen foto's meer als bijlage toevoegen. Op beide iPads niet. Niet handig als je in een fotogroep zitSmile.
    Heb geprobeerd bij andere draadjes foto's te plaatsen, lukt ook niet. Nog heel veel bytes te gaan. Meer mensen dit probleem?
    Bestand laden->bladeren in fotobibliotheek->kies foto. Ik zie hem dan wel laden maar hij verschijnt niet meer in het overzicht van OA waar ik hem als bijlage bij een bericht kan toevoegen.

Test

Mss op refresh drukken / F5

Plaatje
  3. BeBritty
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van BeBritty

quote:
    Dit schreef Die-ene

Test

Mss op refresh drukken / F5

Leuk plaatjeSmile. Er zit echter geen F5 op een iPad.... En mijn verhaal geldt voor beide iPads. Nooit een probleem geweest. Maar aangezien jij wel een plaatje kunt plaatsen....
  4. Rene_63
    Al doende leert men

Toon alleen de berichten van Rene_63
    Bij mij lukt het ook niet meer.
    Laden gaat maar daarna staat hij niet bij de bestanden waar ik uit kan kiezen.
    Bij mij vanaf mijn pc met windows 10 in Opera

* Net even getest maar ook in Google Chrome werkt het niet.
  5. BeBritty
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van BeBritty

quote:
    Dit schreef Rene_63
    Bij mij lukt het ook niet meer.
    Laden gaat maar daarna staat hij niet bij de bestanden waar ik uit kan kiezen.
    Bij mij vanaf mijn pc met windows 10 in Opera

* Net even getest maar ook in Google Chrome werkt het niet.

H? gelukkig Ren? , ben ik niet de enige. OA probleempje dus?
  6. Pascal
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Pascal

Geen oa probleem hoor... misschien toch een echt besturingssysteem en browser gebruiken?? SmileSmile
    20 mrt '17 - 21:29:37 / 20 mrt '17 - 21:56:57
  7. Rene_63
    Al doende leert men

Toon alleen de berichten van Rene_63
    quote:
    Dit schreef Pascal

Geen oa probleem hoor... misschien toch een echt besturingssysteem en browser gebruiken??

Dit lukt mij ook, het gaat om foto,'s die je upload naar oa toe bij bestanden.
    Foto's hier laten zien door de link tussen IMG te zetten is geen probleem.

Heb het inmiddels ook op mijn tablet geprobeerd maar ook daar lukt het niet hij zet de foto er niet bij bij de bestanden.
    20 mrt '17 - 21:44:39 / 20 mrt '17 - 22:02:49
  8. Pascal
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Pascal
    Ok ff kijke of dat lukt...
  9. Pascal
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Pascal
    Ok, uploaden lukt wel, want tijdens het uploaden van mijn tweede bestand zag ik de eerste ook staan, daarna worden ze niet getoond bij bestanden.. moet makkelijk op te lossen zijn... haal ff mijn andere bericht met achterlijk grote plaatjes weg.. Smile
  10. BeBritty
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van BeBritty

quote:
    Dit schreef Pascal
    Ok, moet makkelijk op te lossen zijn... .. Smile

Ja? Nu wil ik natuurlijk weten hoeSmile.
  11. Pascal
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Pascal
    quote:
    Dit schreef BeBritty

Ja? Nu wil ik natuurlijk weten hoeSmile.

Niet door ons iig, daar zal de forumbeheerder naar moeten kijken...
  12. Rose_s

Toon alleen de berichten van Rose_s
    Alleen een eerder ge?ploade foto kan ik bijvoegen