Fotodraadjes

Onderwerp van DianneE

Terug naar de lijst
  1. DianneE
    Gewoon mezelf

Toon alleen de berichten van DianneE
    Ik heb een fotodraadje >>LINK<< aangemaakt, maar de groene button foto plaatsen werkt niet. Ik kom dan wel in het scherm om foto te kiezen / uploaden, maar na die actie springt die terug en er wordt geen foto geplaatst.
    Hoe reageren lukt wel, maar dan moet je er verplicht tekst bij typen. En volgens mij is dit nou net niet de bedoeling van een fotodraadje.

2. scar
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van scar
    Test
    Plaatje
  3. scar
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van scar
    Hmmm bij mij werkt het wel.

Waar doe je het mee? Laptop/pc/mac? Telefoon/tablet?

Welke browser?
  4. Rose_s
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Rose_s
    quote:
    Dit schreef scar
    Hmmm bij mij werkt het wel.

Waar doe je het mee? Laptop/pc/mac? Telefoon/tablet?

Welke browser?

Probeer eens in het fotodraadje van Dianne met de groene knop. Het gaat specifiek om die optie denk ik
  5. DianneE
    Gewoon mezelf

Toon alleen de berichten van DianneE

Ik kan hier ook wel een foto uploaden. En in het fotodraadje ook wel via de button reageren. Maar niet via de groene button foto plaatsen die naar mijn idee specifiek bedoeld is voor fotodraadjes.

Geprobeerd op mobiel via zowel Samsung internet Explorer als Google Chrome.
    Plaatje
  6. Rose_s
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Rose_s
    Via bestand laden kan ik nl wel een foto plaatsten, in het draadje met de groene knop niet
    Plaatje
  7. DianneE
    Gewoon mezelf

Toon alleen de berichten van DianneE

Er komt in het overzicht wel zichtbaar dat er meer reacties zouden zijn op het fotodraadje en wie als laatste gereageerd heeft, maar in het draadje is dit niet zichtbaar.
  8. scar
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van scar
    Ahhh dat is het verschil.
  9. scar
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van scar
    Oh gezellig. Ik reageer op het groene knopje en plaats dus niets maar het overzicht geeft wel aan dat ik als laatste reageerde...

Plaatje
  10. DianneE
    Gewoon mezelf

Toon alleen de berichten van DianneE

Ja, dat dus ook. Dus ik denk dat @bart even naar de optie fotodraadje moet kijken 😉.
  11. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Het werkt weer.

Blijkt dat het al sinds december niet meer werkte. Nou ja. Nu weer wel. :-)
  12. DianneE
    Gewoon mezelf

Toon alleen de berichten van DianneE

Ah fijn.
    Ik heb het geprobeerd en idd gelukt.
    Dank!