Geladen bestanden ( foto's) laten zich niet meer plaatsen bij een tekst

Geladen bestanden ( foto's) laten zich niet meer plaatsen bij een tekst

Onderwerp van Cees

Terug naar de lijst
  1. Cees
    Oemoemenoemoe

Toon alleen de berichten van Cees
    Beste Bart,

Zoals @Eric1 al bij je heeft gemeld , wil het laden van foto's niet meer lukken zoals dat voorheen wel mogelijk was.
    Nu kan ik foto's wel in "mijn bestanden" laden , maar dan is het daarna niet meer mogelijk om ze via de knop onder een tekst ( bestand laden ) te plaatsen bij die tekst.

Zou je dit euvel kunnen verhelpen?

Groet,
    Cees
  2. Margo
    Heeft haar draai gevonden

Toon alleen de berichten van Margo
    Op IPhone:

Het lukt mij alleen de eerste keer, dus uploaden vanuit je eigen telefoon en díe foto direct plaatsen op OA.
    Wil je dezelfde of een andere foto, die je reeds eerder ge-upload hebt naar jouw map OA foto’s, plaatsen, dan blijft map OA foto’s blanco en blijft de cursor rondjes draaien, alsof hij nadenkt/ iets laad.
  3. Sheeba
    Older not Wiser

Toon alleen de berichten van Sheeba
    Op Samsung idem als hierboven

Laptop ook trouwensSmile
  4. Eric1
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Eric1
    Cees, goed dat je het ook even meldt. Hopenlijk wordt het snel opgelost.
  5. leeuwin70
    Dans maar mee met de wind

Toon alleen de berichten van leeuwin70
    Ja zag het vanmorgen ook

Als je op bladeren klikt kun je wel een foto binnen halen en neerzetten
    En dan zie je je andere bestanden ook
    Plaatje
  6. Rose_s
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Rose_s
    Test
    Werkt bij mij, ik heb een jpg gebruikt
    Plaatje
  7. Sheeba
    Older not Wiser

Toon alleen de berichten van Sheeba
    quote:
    Dit schreef leeuwin70
    Ja zag het vanmorgen ook

Als je op bladeren klikt kun je wel een foto binnen halen en neerzetten
    En dan zie je je andere bestanden ook

Klopt op die manier lukt het wel

8. Sheeba
    Older not Wiser

Toon alleen de berichten van Sheeba
    quote:
    Dit schreef Rose_s
    Test
    Werkt bij mij, ik heb een jpg gebruikt

Ik gebruik ook JPG's

Ik wilde bestand laden en dan blijft hij "hangen in het laden "

9. Cees
    Oemoemenoemoe

Toon alleen de berichten van Cees

quote:
    Dit schreef Sheeba

Klopt op die manier lukt het wel

Met 1 bestand werkt dat inderdaad.
    Maar als je zoals ik een aantal foto's bij je tekst wilt zetten gaat dat feest niet door.
    Gisteravond heb ik de truc toegepast om telkens na het laden van de bestanden, de foto die ik weer toe wilde voegen op deze manier opnieuw te uploaden zodat dan inderdaad die ene foto wel wordt geplaatst en ook even mijn bestanden ineens wel zichbaar zijn.

Maar dat is een omzichtige excersitie die mij mijn MB's aan tegoed bij mijn gsm provider kost. Elke foto moet ik dan minstens 2 a 3x uploaden (MB's) en ook weer wissen uit mijn bestanden om te voorkomen dat de opslagruimte die Bart biedt volloopt met 3 voudige exemplaren.
  10. Rose_s
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Rose_s
    quote:
    Dit schreef Sheeba

Ik gebruik ook JPG's

Ik wilde bestand laden en dan blijft hij "hangen in het laden "

Ik heb daar geen last van, is de foto die geladen wordt dan te groot?

11. Rose_s
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Rose_s
    Deze foto was 5 mb, gaat om goed
    Plaatje
  12. Sheeba
    Older not Wiser

Toon alleen de berichten van Sheeba
    quote:
    Dit schreef Rose_s

Ik heb daar geen last van, is de foto die geladen wordt dan te groot?

Niet anders dan anders..niet alleen ik heb het probleem.

Via een andere weg, bestanden openen , kan ik weer een plaatje/foto toevoegen, de reeds bestaande bestanden in mijn OA zijn niet benaderbaar...hij blijft hangen..

Nu maar hopen dat @Bart hier leest
    Plaatje
    22 jan '22 - 23:40:12 / 23 jan '22 - 10:49:02