Inloggen

Onderwerp van bart

Terug naar de lijst
  1. bart

Toon alleen de berichten van bart
    Er is best wat veranderd wat het inloggen betreft en er waren wat problemen, daarom nu de vraag of ik alles weer op de rails heb...

Vertel, heb ik alles volgens jou weer op de rails?

Zo nee, wat gebeurt er precies?

PS: als je niet in kunt loggen en hier dus niet kunt schrijven, stuur ,me dan even een mailtje op info@ouderalleen.nl
    En vermeld:
    - je bezoekersnaam
    - wat er precies gebeurt.

Als je al een keer je wachtwoord veranderd hebt, probeer dat dan eerst n?g een keer. Daar zat een foutje in de software dat ik er vanochtend uitgehaald heb.
    4 jun '18 - 16:19:13 / 4 jun '18 - 16:58:59
  2. Suzette
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Suzette
    Geen problemen hier met inloggen, dus volgens mij heb je dat op orde Smile