Wachtwoord

Onderwerp van Carla-S

Terug naar de lijst
  1. Carla-S
    🗿🗿🗿🗿🗿

Toon alleen de berichten van Carla-S
    Sinds vandaag moet ik iedere keer wanneer ik met de snelkoppeling naar OA ga, mijn wachtwoord opnieuw invullen.

Blijft dit zo?
  2. cool_lizz
    Met een missie

Toon alleen de berichten van cool_lizz
    quote:
    Dit schreef Carla-S
    Sinds vandaag moet ik iedere keer wanneer ik met de snelkoppeling naar OA ga, mijn wachtwoord opnieuw invullen.

Blijft dit zo?

+1
  3. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Over wat voor snelkoppeling hebben we het?
  4. Piep
    Laat zich nakijken..

Toon alleen de berichten van Piep
    quote:
    Dit schreef cool_lizz

+1

+2 heel irritant. Hij onthoudt het wachtwoord wel, maar logt niet automatisch meer in.
  5. Piep
    Laat zich nakijken..

Toon alleen de berichten van Piep
    quote:
    Dit schreef bart
    Over wat voor snelkoppeling hebben we het?

De snelkoppeling naar de website
  6. Suzette
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Suzette
    +3

Ik moet ook elke keer opnieuw inloggen. Ook wanneer ik gewoon >>LINK<< intyp ipv vanuit mijn geschiedenis naar de site ga
  7. quote:
    Dit schreef bart
    Over wat voor snelkoppeling hebben we het?

Het gebeurt ook wanneer je via je browser naar OA gaat.
    Rete-irritant..
  8. Dayenne
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Dayenne
    Ook zonder snelkoppeling vraagt ie op mijn telefoon als ik Chrome heb afgesloten om opnieuw in te loggen. Ben je met de AVG bezig geweest? 😂
  9. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    quote:
    Dit schreef Piep

+2 heel irritant. Hij onthoudt het wachtwoord wel, maar logt niet automatisch meer in.

Is dat alleen ??n keer per sessie en doet hij het daarna goed tot je klaar bent? Of om deze haverklap?

Vraag twee: maakt het uit als je tussendoor via een ander apparaat bent ingelogd? Of moet je tijd opnieuw inloggen?
  10. Dayenne
    Geregistreerd

Toon alleen de berichten van Dayenne
    Bij mij is het zo dat zolang ik OA aan heb, ik ingelogd blijf.
  11. Suzette
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Suzette
    quote:
    Dit schreef bart

Is dat alleen ??n keer per sessie en doet hij het daarna goed tot je klaar bent? Of om deze haverklap?

Vraag twee: maakt het uit als je tussendoor via een ander apparaat bent ingelogd? Of moet je tijd opnieuw inloggen?

1x per sessie, dus na afsluiten

Probleem doet zich zowel op mobiel, tablet als laptop voor. Ik zal ff bij twee apparaten tegelijk inloggen. Momentje...
  12. Suzette
    Abonnee

Toon alleen de berichten van Suzette
    quote:
    Dit schreef Suzette

1x per sessie, dus na afsluiten

Probleem doet zich zowel op mobiel, tablet als laptop voor. Ik zal ff bij twee apparaten tegelijk inloggen. Momentje...

Als ik op meerdere apparaten inlog en refresh dan zitten de sessies elkaar niet in de weg