Hulp gezocht bij studie opdracht. 

Onderwerp van Aicha

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
 1. Aicha
  Just be

  Toon alleen de berichten van Aicha
  Hallo allemaal, ik heb een verzoekje. De dochter van een vriendin van mij zoekt mensen die zij een aantal vragen mag stellen ivm een studie opdracht. Ik plaats haar tekst hier onder. Mocht je mee willen doen dan kan je mij een berichtje sturen en dan krijg je haar email adres.


  Hallo allemaal!

  Voor een opdracht voor het vak rechtssociologie moet ik onderzoek doen naar de behoefte van burgers bij alternatieve vormen van conflictoplossing. Meer specifiek doe ik onderzoek naar de rol van mediation in echtscheidingen. Ik zoek een aantal mensen die mij wat willen vertellen over hun ervaringen met mediation tijdens hun scheiding. Hierbij maakt het niet uit of je goede of slechte ervaringen hebt met mediation: alle ervaringen zijn welkom en ik wil er graag over horen!

  Het gesprek zal maar een half uurtje duren en zal waarschijnlijk telefonisch of via skype i.o.d. plaatsvinden. Alles wat we bespreken is natuurlijk anoniem en alleen mijn docent zal het eindresultaat lezen.

  Lijkt je dit leuk of wil je er meer van weten? Stuur dan een berichtje naar Aicha. Ook met eventuele vragen kun je een berichtje sturen, dan zal ik zo snel mogelijk reageren.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
 2. Aicha
  Just be

  Toon alleen de berichten van Aicha

  Effe up
Terug naar de lijst