Er is ooit een draadje geweest met recepten, maar ben me aan het ori?nteren en zie door de bomen het bos niet meer. Welke slowcooker heb jij en hoe bevalt deze?
In ieder geval een Russell Hobbs. De keren dat ik 'm gebruikt heb, zijn nog op 1 hand te tellen, maar ik ben zeer tevreden over dit apparaat. Het enige dat ik mis, is een timer, maar die kun je er zelf makkelijk tussen zetten.
Ik heb dezelfde als Kaatje
Bevalt prima, maar idd een timerfunctie is wel handig
Een volgende moet ook een sauteer functie hebben. Vlees aanbraden met kruiden geeft meer smaak dan wanneer je dat niet doet.
Dus, op mijn verlanglijstje staat een sc met timer en sauteer functie
Bevalt uitstekend en wordt heel regelmatig gebruikt!
Inderdaad zijn er andere functies te bedenken en te koop, maar voor mij en mijn huishouden voldoet deze prima.
Je mag de mijne anders wel een poosje lenen, kijken of je het wat vindt.
Nu met de herfst, denk aan stoofpotjes zal ik m wellicht weer vaker gebruiken maar afgelopen zomer heeft hij alleen stof gehapt.
quote:Dit schreef kaatje Volgens mij heb ik deze: >>LINK<<
In ieder geval een Russell Hobbs. De keren dat ik 'm gebruikt heb, zijn nog op 1 hand te tellen, maar ik ben zeer tevreden over dit apparaat. Het enige dat ik mis, is een timer, maar die kun je er zelf makkelijk tussen zetten.
Deze heb ik ook, gebruik hem regelmatig.
Maar als ik nu een nieuwe zou kopen, zou het er een met een timer zijn.
Ik heb ook de Russel en Hobs zonder timer. Ik maak op werkdagen gerechten die minstens 8 uur moeten sudderen op stand 1. Als je op zo'n dag de slow cooker 's ochtends aan zet met een gerecht wat al na 4 uur klaar is bv. en de cooker gaat dan uit, dan is je gerecht koud als je thuis komt. Microbiologisch lijkt me dat ook nogal gevaarlijk. En opwarmen in de slowcooker gaat heel erg langzaam. Ik zie de meerwaarde van een timer dus niet zo.