Fotoalbum

Onderwerp van MonQ

Terug naar de lijst
  1. MonQ
    Ik overleef

Toon alleen de berichten van MonQ
    Foto laden vanaf mijn mobiel lukt niet
    Ik zou wel een document kunnen toevoegen maar geen foto's

Wat doe ik fout?
    Kan iemand hiernaar kijken, misschien ligt het niet aan mij?
  2. Als ik bestand laden -- bladeren doe dan zie ik dit. Dan klikken op media
    Plaatje
  3. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    quote:
    Dit schreef MonQ
    Foto laden vanaf mijn mobiel lukt niet
    Ik zou wel een document kunnen toevoegen maar geen foto's

Wat doe ik fout?
    Kan iemand hiernaar kijken, misschien ligt het niet aan mij?

Kun je me een link geven naar waar je het probleem precies tegenkomt?

Of een precieze beschrijving van de stappen om bij het probleem uit te komen?
  4. Piep
    Laat zich nakijken..

Toon alleen de berichten van Piep
    quote:
    Dit schreef Marlies
    Als ik bestand laden -- bladeren doe dan zie ik dit. Dan klikken op media

Bij mij staat, waar bij jou media staat, Bestanden. En als ik daarop klik krijg ik mijn foto's. Bij mij werkt het wel
    Plaatje
  5. quote:
    Dit schreef Piep

Bij mij staat, waar bij jou media staat, Bestanden. En als ik daarop klik krijg ik mijn foto's. Bij mij werkt het wel

Dat was bij mij eerst ook zo. Denk dat het na een update veranderd is.
  6. MonQ
    Ik overleef

Toon alleen de berichten van MonQ

Ik kom niet op afbeeldingen zodra ik bij media op afbeeldingen klik krijg ik alleen documenten te zien.
    Wilde screenshot laten zien maar dat lukt dus ook niet
  7. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    Wat voor telefoon heb je?
  8. MonQ
    Ik overleef

Toon alleen de berichten van MonQ

quote:
    Dit schreef bart
    Wat voor telefoon heb je?

Samsung
  9. Sheeba
    Older not Wiser

Toon alleen de berichten van Sheeba
    quote:
    Dit schreef MonQ

Samsung

Heb ik ook
    En na bladeren zie ik dit ?
    Plaatje
  10. bart
    De OA webmaster

Toon alleen de berichten van bart
    ik ook, en ik zie het zelfde als Marlies. Met "Media". Daar moet je dan op drukken.
  11. MonQ
    Ik overleef

Toon alleen de berichten van MonQ

quote:
    Dit schreef bart
    ik ook, en ik zie het zelfde als Marlies. Met "Media". Daar moet je dan op drukken.

Als ik op media klik zie ik dus alleen maar documenten
  12. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

Toon alleen de berichten van ArnoM
    Als je op media geklikt hebt, wat staat daar bovenaan?

Staat daar "Recent" oid zoals in mijn screenshot of iets anders?

Klik linksboven op de 3 streepjes. Kun je daar voor afbeeldingen kiezen?

Heb je je telefoon al een keer uit en aan gezet?