Rouwkost 

Onderwerp van Nathalie

Terug naar de lijst
 1. Rouwkost
  L.Beentjes
  Categorie: Rouwverwerking
  ISBN:9789460150456
  Een boek dat met veel respect geschreven is en mede gevuld met interviews die de schrijfsters hebben gehad met mensen die een dierbare verloren hebben.

  Sneak preview is te lezen op:
  http://bit.ly/fG32F8

  Boek is nog niet verschenen,presentatie is 14-05-2011.

 2. Miekk
  GENIET (ook in de) ECHT !

  Toon alleen de berichten van Miekk
  Hoe ga je om met het verlies van iemand van wie je veel houdt? Werkt de pijn zo verlammend dat je niet meer verder kunt? Maakt het je op den duur sterker of helemaal niet? Het verdriet om verlies stop je niet weg, maar je kunt er wel zo mee leren omgaan dat je leven nieuwe betekenis krijgt.

  In dit boek staan verhalen van veerkrachtige mensen die verlies hebben meegemaakt, als vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter of partner. Soms kan kracht worden geput uit ervaringen van mensen die hun leven op een andere manier weer inhoud hebben kunnen geven ? ondanks de rouw of misschien zelfs dankzij de rouw.

  Dit inspirerende rouwkadoboek is bedoeld om even op te kunnen pakken wanneer je het moeilijk hebt, of om kado te geven aan iemand die een steuntje in de rug nodig heeft. Het is een liefdevol boek vol concrete tips, gedichten, spreuken en foto?s.
Terug naar de lijst