Een nieuw gezin,een nieuwe kans 

Onderwerp van Nathalie

Terug naar de lijst
 1. Een nieuw gezin,een nieuwe kans
  Willems,Jos
  Categorie: Relatie
  ISBN:9789490382261
  Wie de man of de vrouw van zijn leven ontmoet, heeft een droom. Ook als je prins of prinses kinderen blijkt te hebben, ?n een ex.
  Meedraaien in een nieuw samengesteld gezin: op zich is het niet zo uitzonderlijk meer. Steeds meer kinderen groeien op in een gezin waarin een van de ouders niet de biologische ouder is. In vele gevallen verloopt dit zo goed als probleemloos. Toch hebben we de afgelopen jaren ook kunnen vaststellen wat de vaak onverwachte valkuilen kunnen zijn van leven in een nieuw gezin. Niet zelden is het opvoeden en mee zorg dragen voor 'het kind van de ex' onrechtstreeks oorzaak van nieuwe relatieproblemen, terwijl iedereen ervan droomt zijn of haar nieuwe gezin tot een succes te maken.
  Dit boek brengt alles bij elkaar wat we weten over hoe succesvolle nieuw samengestelde gezinnen functioneren. Voor wie eraan begint of er soms zijn weg in dreigt te verliezen, kunnen ervaringen van anderen een gids zijn. Een nieuw gezin betekent voor iedereen een nieuwe kans. En als we die goed benutten, wordt iedereen weer gelukkig
Terug naar de lijst