Gefeliciteerd met je echtscheiding 

Onderwerp van bart

Terug naar de lijst
 1. Gefeliciteerd met je echtscheiding
  Marina Schriek
  Categorie: Echtscheiding
  ISBN:9789079872633
  Wederom is auteur Marina Schriek erin geslaagd een zeer informatief en 'feel good' boek te schrijven. In "Gefeliciteerd met je echtscheiding" gaat de auteur uitgebreid in op het hoe en waarom van relatiestress en legt ze helder en praktisch uit hoe je de relatie met je (ex)partner ?n met anderen drastisch kunt verbeteren.

  De cijfers liegen er niet om. 2012 was het jaar van de meeste echtscheidingen ooit, ondanks de crisis. Aangezien scheiden duur is zou je denken dat het aantal echtscheidingen af zou nemen. Het tegendeel is waar. Ruim 36% van de huwelijken liep op de klippen. De samenwonenden zijn hier niet bij inbegrepen. Amerika heeft het percentage van 50% al bereikt.

  De voornaamste reden van scheiden is gebrek aan aandacht en liefde. Een andere hoog genoteerde reden is niet kunnen communiceren met elkaar. Het boek van Marina Schriek leert mensen wederom die aandacht en liefde te geven. Tevens wordt in het boek perfecte voorbeelden over communicatie gegeven. Het is een uitermate geschikt boek voor als je relatieproblemen hebt.
Terug naar de lijst