Bladeren lukt niet. 

Onderwerp van Visje

Terug naar de lijst
  1. Visje
    Terug gezwommen:).

    Toon alleen de berichten van Visje
    Weer terug op OA, maar wil graag een ander logo. Die heb ik wel op mijn laptop staan, alleen krijg ik hem niet op OA.
    Als ik op de toets bladeren klik, staat er javascript:void(0).

    Heb al gekeken of ik javascript aan heb staan, en dat is zo.

  2. Marianne-b
    Lentetijd 💐☘️

    Toon alleen de berichten van Marianne-b
    Hoi Visje welkom terug Smile
  3. bart
    De OA webmaster

    Toon alleen de berichten van bart
    quote:
    Dit schreef Visje
    Weer terug op OA, maar wil graag een ander logo. Die heb ik wel op mijn laptop staan, alleen krijg ik hem niet op OA.
    Als ik op de toets bladeren klik, staat er javascript:void(0).

    Heb al gekeken of ik javascript aan heb staan, en dat is zo.



    Hi Vis, welkom terug !

    Ik heb het bekeken, maar zie geen reden waarom het niet zou werken. Dat betekent dat het ofwel een instelling is op je computer, ofwel bepaalde bestanden worden niet goed geladen.


    quote:
    Als ik op de toets bladeren klik, staat er javascript:void(0).


    Waar staat dat dan? Dat "javascript:void(0)" klopt, maar normaal zou je dat niet zien. Dus misschien zit daar iets...


    quote:
    Heb al gekeken of ik javascript aan heb staan, en dat is zo.


    Waar zag je dat dan?

    Ook nog leuk om te weten: welke browser gebruik je? Chrome of Firefox of Edge of Opera of ...




    Meest voor de hand ligt, dat de bestanden niet goed geladen zijn. De meest heftige manier om dat tegen te gaan is alle "tijdelijke internetbestanden" te verwijderen. Maar misschien ben je er al door de betreffende pagina opnieuw te laden met de toetsen Control en Functietoets 5.



  4. Henri055
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Henri055
    Klopt. Ligt niet aan je browser. De bladeren knop werkt niet bij het selecteren van je logo. Ik heb dat destijds in meerdere browsers geprobeerd, zowel op mobiel als computer.
    Wat wel werk is de knop bladeren in berichten. Zet dus hier je gewenste logo in een reactie, dan is het ingeladen en kun je dat bij het wijzigen van je logo wel selecteren.
  5. bart
    De OA webmaster

    Toon alleen de berichten van bart
    quote:
    Dit schreef Henri055
    Klopt. Ligt niet aan je browser. De bladeren knop werkt niet bij het selecteren van je logo. Ik heb dat destijds in meerdere browsers geprobeerd, zowel op mobiel als computer.
    Wat wel werk is de knop bladeren in berichten. Zet dus hier je gewenste logo in een reactie, dan is het ingeladen en kun je dat bij het wijzigen van je logo wel selecteren.


    Klopt niet, want bij mij werkt hij wel. Maar ik wil dus graag achterhalen waarom hij bij sommigen niet werkt...

    Waar ga je naar dat logo toe? Dat is via MijnOA, toch?

    Hier?
    >>LINK<<

    Ik moet even precies weten wat er aan de hand is.... Als iemand dat via het console kan bekijken? F12 en dan Console kiezen op de pagina waar je het probleem tegenkomt.
  6. Henri055
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Henri055
    Hier
    Plaatje
  7. Henri055
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Henri055
    En dan..
    Plaatje
  8. Henri055
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Henri055
    Overigens zie ik de javascript.void(0) ook bij de hover over de Bladeren knop bij reacties, en daar werkt de knop wel. Dus de melding heeft er denk ik weinig mee te maken.
  9. ArnoM
    Ik ben ik, niet jij

    Toon alleen de berichten van ArnoM

    Er zijn 2 manieren om je logo aan te passen.

    Mijn OA > profiel > foto > logo die werkt wel.

    Mijn OA > profiel > naar beneden scrollen naar logo en die wijzigen werkt niet. Krijg geen mogelijkheid om een bestand te kiezen als ik op bladeren klik.

    Op de onderste manier je profielfoto aanpassen werkt ook niet

    Dit heb ik net op mobiel met Chrome browser geprobeerd (geen F12 mogelijk dus)
  10. Visje
    Terug gezwommen:).

    Toon alleen de berichten van Visje

    quote:
    Dit schreef Henri055
    En dan..



    Dit is bij mij ook het probleem. Precies hetzelfde.
  11. Visje
    Terug gezwommen:).

    Toon alleen de berichten van Visje

    quote:
    Dit schreef ArnoM

    Er zijn 2 manieren om je logo aan te passen.

    Mijn OA > profiel > foto > logo die werkt wel.

    Mijn OA > profiel > naar beneden scrollen naar logo en die wijzigen werkt niet. Krijg geen mogelijkheid om een bestand te kiezen als ik op bladeren klik.

    Op de onderste manier je profielfoto aanpassen werkt ook niet

    Dit heb ik net op mobiel met Chrome browser geprobeerd (geen F12 mogelijk dus)



    Nou zeg, de tweede optie werkte net wel bij mij. Ik ben nu een echt visje.
  12. bart
    De OA webmaster

    Toon alleen de berichten van bart
    Gevonden. Dank!

    Ik ga ermee aan de slag.
Terug naar de lijst